Tendències de decoració per 2022

gener 8, 2022

Si ets dels que els agrada anar canviant la decoració i estar atent de les últimes novetats, o bé aquest any et compres una casa o pis nous i l’has de decorar de zero, no et perdis aquest post amb les noves tendències en decoració d’interiors per 2022.

1. Materials naturals i locals

La sostenibilitat està de moda més que mai. La tendència dels materials naturals ja fa un temps que la veiem però ara s’afegeix el fet que també siguin materials el més KM0 possible. Suma’t a aquest estil de vida eco-friendly i busca mobles i teles ecològiques que hagin estat realitzats amb materials sostenibles, reciclats i reciclables, fets a mà o fabricats de forma respectuosa amb el medi ambient.

En un món tan tecnològic en el que vivim , fes que la teva llar et permeti connectar amb la natura. Opta per materials naturals i orgànics, com els terres de fusta, la pedra, la llum del dia i la vida vegetal, elements que ens recorden l’exterior i la naturalesa. 

2. Wabi Sabi

Lligat al punt anterior, entra en joc la tendència japonesa Wabi Sabi. Tot i no ser una tendència de decoració en concret, si la podem aplicar a les nostres llars.

Wab és la representació de la simplesa rústica, l’elegància subestimada, la frescor o la quietud mentre que «sabi» és la bellesa o la serenitat que apareix amb l’edat, quan la vida de l’objecte es fa evident en el seu desgast.

Articles heretats de generacions anteriors, troballes en mercats de segona mà, projectes de bricolatge, art popular i peces vintage coexisteixen molt bé en aquests nous estils de decoració, proporcionant textures i diferents colors.

3. Nòrdic i industrial. Tornen trepitjant fort. 

L’estil industrial va estar molt de moda fa uns anys i torna per quedar-se. Aquest estil destaca per utilitzar materials sense tractar com el metall, fusta o parets senceres de maons. Els mobles són generalment simples i discrets. La decoració és minimalista, ja que el que ressalta són les característiques arquitectòniques.

L’estil nòrdic, al contrari, és un estil que destaca per espais molt lluminosos, el color que s’utilitza per excel·lència és el blanc i busca la senzillesa fent ús de mobiliari de fusta, creant un ambient senzill, funcional i ple de confort.

4. Fibres i teixits

Seran els protagonistes a l’hora de decorar la teva llar, en dos objectes en concret:

Llums de sostre de fibres: aporta un aire rústic i càlid al teu menjador posant una llum de sostre de fibres naturals sobre la taula. 

Els tapissos de cordes: Típics de veure en cadires i butaques, tant en interior com en espais exteriors.

5. Tons neutres o colors inspirats en la natura

Els tons terres com beixos, marrons, verds, blaus… inunda casa teva en tonalitats que et transportin a la natura. Pots optar per colors més neutres com a base en parets, sostre i terra i donar un toc de color més intens en accessoris com cortines, coixins, mobles…

6. Menys és més

El minimalisme pren importància, tenir menys coses i que aquestes siguin de més qualitat i durin més. Si vols una casa actual, pregunta’t què pots eliminar, què pots recollir i que quedi amagat a la vista i què és realment essencial a casa teva. 

A Espígul som immobiliària i constructora, però també tenim un meravellós equip d’interioristes que t’ho posaran tot fàcil. Tant si vols fer una rentada de cara al teu habitatge, com si et canvies de casa i has de començar de zero, l’equip d’interioristes d’Espígul podem fer que aconsegueixis la llar que sempre has somiat. Estigues molt atent a Espígul, ben aviat estrenem nova web d’interiorisme!

Si vols més informació sobre el nostre servei d’interiorisme a Girona i Barcelona, contacta amb nosaltres a hola@espigul.com o truca’ns al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 30, 2021

Adeu 2021. Hola, 2022.

Aquest any volem donar les gràcies al Gerard, a la Júlia i l’Ana, gràcies al Néstor, gràcies a la Francina, gràcies al Javi i la Mònica… moltíssimes gràcies a tots i a totes els que heu confiat en nosaltres: famílies, parelles, singles, inversors, estudiants… per buscar el que a partir d’ara serà la vostra nova…

gener 13, 2022

Greenbuilding

Un edifici sostenible ha de complir amb les cinc ‘pes’.  Persones, és a dir, qualitat de vida i benestar.  Prosperitat, mitjançant el desenvolupament econòmic local i just.  Planeta, la protecció del nostre entorn.  Pau, foment de la concòrdia i l’harmonia. Pacte, la implicació i el compromís de tots per a tots Aquests paràmetres es poden…

Espígul