Quines plantes utilitzar per a decorar l’interior d’un habitatge?

setembre 26, 2019

Una de les millors decoracions per a les llars són les plantes, ja que aporten un ambient de naturalesa a la casa. Avui us deixem algunes de les plantes ideals per a la decoració interior.

  • Bambú de la sort. Dóna lluminositat a l’espai. Fàcil de cuidar i de mantenir, sobretot perquè la llum natural no és necessària perquè creixi, també s’alimenta de llum artificial, ideal per a interiors. Si voleu més informació sobre les seves cures aquí us deixem un enllaç aquí.
  • Cua de Ruc. Bonica i curiosa. Dóna el toc que necessites a la teva casa, sobretot si té poca il·luminació natural. A la primavera li poden sortir petites floretes.
  • Els Cactus sempre són una opció segura per a decorar racons i habitacions de la llar. Hi ha moltes varietats i molt diferents. Segur que trobes algun que encaixi amb tu.
  • Plantes Suculentes o Crasses. Semblants a algunes varietats de cactus, tenen una forma molt bonica i bastant geomètrica. Bonica la posis on la posis, sobretot en la seva època de floració.
  • Potet de Molsa: són jardins en miniatura, que donen una sensació de naturalitat a l’ambient. Es poden decorar de moltes maneres i crear-los de diferents grandàries. Com que no necessita molta llum, és ideal per a decorar espais sense llum natural.
  • I finalment no podia faltar la famosa Orquídia, present en la majoria de llars, per la seva bonica presència. Alegra l’espai de la casa on posis aquesta planta. Sense cures molt complicades és una molt bona opció per a decorar.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 19, 2019

Cura i neteja del parquet de casa

La utilització de parquet en els sòls de les cases és una cosa molt comuna, ja que aporta una sensació acollidora i de benestar a casa. Cal portar un bon manteniment del sòl perquè el parquet duri molt de temps, així que, aquí us presentem uns consells molt útils per la neteja del parquet. Protegir…

octubre 3, 2019

L’aposta pels edificis Passivhau

La PEP, Plataforma d’Edificació Passivhau, descriu als edificis Passivhau com un disseny destinar a estalviar i a aconseguir reduir un 75% les despeses de calefacció i de refrigeració. A més a més, aquesta tendència aposta per les energies renovables per cobrir el tant per cent restant de la necessitat energètica. Es basa en l’optimització de recursos…

Espígul