Quin és el paper d’un agent immobiliari?

novembre 3, 2022

És per això que és molt important comptar amb professionals del sector que aconsegueixin  fer desaparèixer tots els dubtes i que t’acompanyin en tots els processos, tant sigui de lloguer com de compra. En el sector de la immobiliària, l’actor principal és l’agent immobiliari.

Podríem pensar que la seva feina es basa simplement en la venda d’immobles, però aquest pensament és totalment erroni, ja que realment la seva feina va molt més enllà; des de tasques comercials fins a les tasques de negociació, passant per les administratives, entre d’altres. A continuació, us detallem quin és el paper d’un agent immobiliari fent un resum de les principals funcions que té.

Funcions comercials

És la tasca principal i una part essencial del dia a dia d’aquesta professió. L’agent immobiliari ha de tractar amb els clients i aplicar tècniques de captació immobiliària que potenciïn el màrqueting i l’estratègia del negoci. 

A més, una altra activitat important de la part comercial és la recerca de nous clients per a aconseguir contractes i construir una gran cartera de clients.

Funcions de negociació

La negociació és una de les taques més específiques, a més d’una de les qualitats que més s’aprecien en un agent immobiliari. 

Els dots per la negociació serveixen per saber tractar amb el client i aconseguir acords entre les parts involucrades. Es necessita empatia, paciència i tàctica per obtenir la millor resolució.

Funcions administratives

Els agents immobiliaris també s’ocupen de certes tasques administratives. Algunes d’aquestes poden ser: redactar els contractes de compravenda, activitats de notaria i representants legals, entre d’altres. 

Per tant, han d’estar al dia dels drets i les obligacions de totes les parts, a més de conèixer les lleis corresponents, etc.

Altres funcions pròpies d’un agent immobiliari són l’assessorament, així com l’atenció personalitzada per tal de resoldre qualsevol dubte i consulta dels clients amb transparència i confiança, a més del servei de postvenda.

A Espígul no som una immobiliària convencional, sinó una immobiliària amb valor afegit i adaptada a l’era actual, la qual compta amb els millors agents, oferint transparència, claredat i un compromís que només oferim nosaltres.

Els més de 40 professionals d’Espígul t’ajuden, t’assessoren i gestionen el que més t’importa. Visita la nostra web per a conèixer més sobre nosaltres. 

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 20, 2022

10 punts clau que cal tenir en compte abans de la compra d’un habitatge.

Comprar un pis o una casa forma part d’un moment vital important, i segurament és una de les inversions més grans que fa una persona al llarg de la seva vida. Com en totes les decisions crucials apareixen els dubtes; és per això que assessorar-se i sentir-se acompanyat per professionals qualificats és fonamental, ja que,…

novembre 10, 2022

7 consells per gaudir de la teva llar a l’hivern

La fredor i els termòmetres ben baixos ens poden jugar una mala passada, ja que no només ens afecten a nosaltres, sinó que també poden afectar els edificis i a les instal·lacions, deixant escapar l’escalfor en moltes ocasions i generant una sensació de fred, humitat i incomoditat a la llar. A més, no podem obviar…

Espígul