Que és el Home Staging i quins beneficis té per la venda d’immobles

octubre 11, 2018

home staging immobiliaria espigul

El Home Staging cada vegada és més conegut en el sector immobiliari. Aquest terme es pot definir com la posada en escena d’una llar per completar una acció de compra o lloguer de l’habitatge. Per això sempre s’han d’afrontar les dues màximes del mercat: quant més aviat millor i al millor preu possible. Des d’Espígul t’expliquem com et pot beneficiar aquesta tècnica si vols vendre o llogar el teu pis.

En que consisteix el Home Staging?
El Home Staging es basa a realitzar un conjunt de tècniques que permeten realçar un habitatge i donar-li un aspecte més atractiu per als possibles compradors. El Home Staging utilitza les següents tècniques per ressaltar els punts forts i minimitzar els punts dèbils d’un immoble. No es tracta d’amagar els defectes sinó arreglar-los.

  • Despersonalitzar
  • Ordenar
  • Netejar
  • Reparar
  • Organitzar l’espai i armonitzar

L’objectiu del Home Staging és crear un ambient neutre i acollidor però no decorat ja que la decoració és un aspecte molt personal.

Entre els avantatges més importants del Home Staging podem destacar les següents:

Permet diferenciar-se de la competència. El mercat actualment és altament competitiu. Aplicar aquesta tècnica et permet desmarcar-te de la resta d’habitatges possibilitant la venda de l’habitatge d’una forma més ràpida.

Vendre al millor preu sense negociacions. Un altre dels beneficis més importants és poder vendre sense que el comprador posi objeccions. Aquesta tècnica fa que la llar estigui 100% preparada i per tant, el comprador no regatejarà ni posarà pegues.

Millora la impressió dels clients potencials. Es disposa d’un únic cop per causar bona impressió. Les visites que rebem consideraran el nostre habitatge com la primera opció de compra si podem millorar la impressió que tenen del nostre habitatge.

 

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 4, 2018

Contractar una assegurança de la llar: aspectes a tenir en compte

Una assegurança per la llar cobreix danys que determinats sinistres poden ocasionar, pel que és habitual que sorgeixi el dubte de si és obligatori contractar-ne un o no. És cert que contractar una assegurança per la llar no és obligatòria en cap cas, però permet protegir l’estructura de l’immoble, els béns inclosos i els danys…

octubre 18, 2018

Com aconseguir una casa segura per a nens

Tenir a casa nens petits requereix precaucions extres per evitar accidents. A continuació et donem alguns tips perquè puguis aplicar-los i obtenir una casa segura. Els accidents més freqüents són copa, cremades i caigudes. Seguretat per tenir cases adaptades als nens En primer lloc s’ha de fer una revisió de cada racó de la casa i…

Espígul