PGA Catalunya Resort

PGA Catalunya Resort

Des de 2.650.000 €
450 m2
4
4

Descripció de la promoció

🏡 PGA Catalunya Resort: Cases de Luxe Construïdes per Immobiliària Espígul 🌟

Us donem la benvinguda a PGA Catalunya Resort, un paradís de vida al cor de la Costa Brava, on Immobiliària Espígul ha creat les cases de luxe més espectaculars que hàgiu vist mai. Amb acabats de la màxima qualitat, materials sostenibles i una ubicació inigualable al camp de golf, aquestes cases representen l’apogeu de l’estil de vida modern i sofisticat.

🏘️ Residències Exclusives de Luxe Les nostres cases de luxe a PGA Catalunya Resort són obres mestres d’arquitectura contemporània. Cada detall ha estat dissenyat amb cura per oferir una experiència de vida sense precedents. Des dels acabats d’alta gamma fins als espais àmplis i lluminosos, aquestes cases són un testimoni de la passió d’Immobiliària Espígul per la qualitat i l’excel·lència.

🌿 Compromís amb la Sostenibilitat A PGA Catalunya Resort, estem compromesos amb un futur sostenible. Les nostres cases de luxe incorporen tecnologies i materials respectuosos amb el medi ambient per garantir un menor impacte ecològic i un estil de vida més verd. Gaudeixi de la bellesa natural de la Costa Brava amb una consciència ecològica.

🏡 Immobiliària Espígul: La Nostre Llarg Històric de Qualitat Detràs de PGA Catalunya Resort es troba Immobiliària Espígul, una empresa constructora amb més de dècades d’experiència en la creació de residències d’alta qualitat. La nostra dedicació a la innovació i el servei al client ens ha convertit en un referent en el sector immobiliari.

🏞️ PGA Catalunya Resort: Un Paradís a la Costa Brava PGA Catalunya Resort és molt més que un camp de golf. És un estil de vida exclusiu a la Costa Brava, amb àmplies zones verdes, instal·lacions esportives de primera classe i un entorn natural impressionant. Viure aquí significa gaudir de la tranquil·litat sense renunciar a les comoditats i els serveis més luxosos.

No deixeu passar l’oportunitat de ser part d’aquesta comunitat única. Les cases de luxe a PGA Catalunya Resort d’Immobiliària Espígul us ofereixen una vida de somni en un entorn de primera. Contacteu amb nosaltres avui mateix per començar la vostra aventura immobiliària de luxe.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Traster
  • Jardí
  • Piscina privada

Ubicació de la promoció

Unitats de la promoció

Ref 18-PGA

T’interessa?

Sol·licitar una trucada +34 972 220 110 hola@espigul.com
Truca'ns Més info
Espígul