Principals avantatges de vendre la teva casa amb una immobiliària

octubre 10, 2020

Vendre la teva casa amb una immobiliària en exclusiva o amb vàries?

És habitual pensar que si cedeixes la teva propietat a més d’una immobiliària, aquest procés serà més ràpid perquè hi ha més opcions que sigui visible. També és recurrent la desconfiança que hi ha cap a aquesta professió.

Però en realitat, donar el teu immoble en propietat a una sola immobiliària té molts avantatges:

  • L’agència et valora molt com a client. Pot ser que si la teva propietat la pots trobar en moltes immobiliàries, cap d’elles s’esforci realment per vendre-la. En canvi, si la tens en una sola immobiliària, aquesta farà tot el possible i s’esforçarà perquè el procés de venda sigui tot un èxit.

  • Una sola persona de contacte. En el procés de venda s’han de tenir en compte molts factors. Imagina haver d’estar parlant amb diverses persones i rebent diverses opinions sobre el mateix tema.

  • Preu únic. Si es treballa amb diferents immobiliàries, totes tenen honoraris i maneres de fer diferents. Si treballes amb una única immobiliària, t’assegures de saber des del primer moment el preu final de la casa.

Principals avantatges de vendre la teva casa amb una immobiliària

Les immobiliàries s’encarreguen d’analitzar als potencials compradors de l’habitatge per saber si tenen la capacitat financera de necessària per realitzar la compra. És un pas molt important per no trobar-se amb problemes posteriors.

Durant el procés de venda, hi ha molts tràmits a gestionar. Si comptes amb els serveis d’una immobiliària, t’ajudaran a gestionar el contracte de venda, sol·licitud d’hipoteca, gestió de documentació i firmes…

El temps és or, i la venda d’un immoble requereix molt de temps. Deixar que una immobiliària gestioni tot el procés t’estalviarà molts mals de cap i també et permetrà guanyar temps per fer allò que realment vols.

Que tenir en compte abans d’escollir una immobiliària

A l’hora d’escollir una immobiliària per confiar-li la venda del teu pis, has de tenir en compte els següents punts:

  • La confiança entre el propietari i la immobiliària és la base perquè la venda de l’habitatge tingui èxit.

  • La immobiliària que escullis ha de tenir bona reputació amb la resta de clients.

  • Conèixer bé el mercat immobiliari. Saber moure’s i comptar amb bones estratègies de venda i màrqueting.

  • Tenir una bona cartera d’immobles en venda. Aquest és un punt que també genera molta confiança tant a compradors com a venedors.

Perquè escollir Immobilària Espígul?

A Immobiliària Espígul t’assessorem des del primer moment amb tots els dubtes que puguis tenir al vendre el teu pis. Si comptes amb nosaltres, t’ajudem a fer la taxació més adequada pel teu immoble i també a trobar el comprador ideal dins la nostra cartera d’interessats.

El nostre equip s’encarrega de posicionar el teu immoble en la part més alta de tots els cercadors, amb una publicitat única i personalitzada pel teu immoble i pel que busques.

Som la teva immobiliària de confiança amb més de 30 anys d’experiència al teu costat i més de 200 ressenyes positives dels nostres clients.

A Immobiliària Espigul tenim diversos pisos en venda a Girona i rodalies. Si estàs pensant a vendre la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 6, 2020

Viure a un pas de Girona: Promoció Can Gruart de Vilablareix

En aquest post us expliquem alguns dels avantatges de viure als afores de Girona que has de considerar si estàs pensant a comprar una casa a Girona. Totes les comoditats i un plus de tranquil·litat. La majoria de pobles dels voltants de Girona tenen tots els serveis bàsics com poden ser escoles, centres d’atenció primària,…

octubre 15, 2020

Tot el que has de saber sobre la nova llei de regulació del lloguer

Com puc saber si m’afecta la llei? Aquesta nova llei 11/2020 s’aplica als nous contractes de lloguer de residència permanent, és a dir quedarien exclosos els lloguers turístics. S’exclouen contractes d’arrendament anteriors a l’1 de Gener de 1995 i també s’exclouen els contractes d’habitatges que ja tenen un règim específic com pisos de protecció oficial,…

Espígul