Prepara casa teva per l’arribada de la tardor en 5 passos

setembre 29, 2020

Per això en el post d’avui us expliquem tot el que pots canviar a casa teva per adaptar-la a l’arribada de la tardor.

Neteja general

Abans de començar sempre va bé realitzar una neteja a fons de la casa. Hi ha feines més complicades que no tenim temps de fer els dies de cada dia i aquest canvi d’estació és un bon moment per ordenar i netejar tots aquells racons que queden en l’oblit.

Renova la decoració

Òbviament no fa falta renovar tota la decoració de la llar. És suficient amb canviar uns simples detalls per passar d’una decoració estiuenca a una càlida decoració de tardor.

Canvia els tèxtils. Aquest és segurament el pas més fàcil. Afegeix mantes i plaids en els sofàs i llits. Sempre que puguis utilitza tons càlids com els marrons o els beige per aconseguir l’ambient desitjat. No oblidis les catifes i coixins!

Treu l’interiorista que portes dins i utilitza elements de decoració com les flors i fruites seques o elements naturals com les branques i fulles dins de gerros i útilitza’ls com a centres de taula.

Si vols saber més tendències de decoració pots llegir aquest post.

Prepara la calefacció amb antelació

Sempre és recomanable ser previsors amb temes com la calefacció o la caldera. Abans que arribi el fred truca a un tècnic que faci la revisió (es recomana fer una a l’any) i s’asseguri que tot està bé i la teva llar està preparada pels pròxims mesos.

Una de les coses que no podem oblidar és purgar els radiadors. És un pas de manteniment clau perquè no quedin freds i funcionin correctament. Fer-ho és molt senzill: només has d’obrir la clau del radiador i recollir l’aigua que caigui.

Una altra opció és tenir preparats punts de calefacció addicionals com pot ser el foc a terra, algun calefactor o radiador elèctric o inclús l’aire condicionat. Has de tenir en compte que tots els aparells elèctrics i la xemeneia necessiten revisions pel seu correcte funcionament. 

No oblidis la terrassa

La tardor és l’estació per excel·lència de la pluja. Si tens mobles a la teva terrassa, procura que estiguin preparats per estar a l’exterior. També et recomanem que utilitzis algun material per cobrir-los i protegir-los de l’aigua i fred, així estaran en el millor estat quan arribi la primavera.

En aquesta època no cal que t’oblidis d’utilitzar la terrassa. La pots preparar amb mantes i una xemeneia exterior. Aprofita els raigs del sol i gaudeix la teva terrassa.

Si tens plantes assegura’t de col·locar-les en un lloc on sempre tinguin llum solar i protegeix-les del fred. A més a més també és bona època per plantar algunes plantes que floriran durant la primavera. Si tens jardí amb arbres de fulla caduca, hauràs d’anar netejant totes les fulles seques que queden a terra.

Tingues en compte la il·luminació

Un dels factors més evidents de l’arribada de la tardor és que enfosqueix molt abans, per tant perdem hores de sol a casa. Aprofita al màxim la llum natural obrint les cortines durant el dia, així també evitarem obrir el llum innecessàriament i estalviarem.

Les espelmes són una bona opció com a punt de llum alternatiu. A més a més de ser decoratives, aporten molt caliu a l’ambient. Això si, assegura’t d’apagar-les totes si no estàs a l’estança on estan enceses.

Espígul som la teva immobiliària a Girona de confiança, el nostre objectiu és convertir la teva casa en la teva llar. Esperem que amb totes aquestes recomanacions tinguis la teva llar a punt per poder gaudir de l’arribada de la tardor.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 22, 2020

Per què ara és el millor moment per reformar la teva llar?

Si per fi t’has decidit per fer reformes i canviar tot allò que no t’acaba de convèncer de casa teva…segueix llegint! T’expliquem tot el que has de saber abans de reformar-la i 5 consells per poder reformar la teva llar sense sorpreses. Tot el que has de saber abans de reformar la teva llar Abans…

octubre 6, 2020

Viure a un pas de Girona: Promoció Can Gruart de Vilablareix

En aquest post us expliquem alguns dels avantatges de viure als afores de Girona que has de considerar si estàs pensant a comprar una casa a Girona. Totes les comoditats i un plus de tranquil·litat. La majoria de pobles dels voltants de Girona tenen tots els serveis bàsics com poden ser escoles, centres d’atenció primària,…

Espígul