Pràctiques per aconseguir una llar més sostenible

gener 17, 2019

habitatges cases pisos sostenibles immobiliaria espígul

Existeixen petites accions que es poden dur a terme en un habitatge perquè sigui el més sostenible possible. Normalment les cases, pisos i apartaments en els quals vivim no van ser plantejats en aquell coment per ser respectuosos amb el medi ambient. Per això, cal tenir en compte algunes petites modificacions per poder fer les nostres llars més còmodes, funcionals i sostenibles.

Gestos que marquen la diferència

Aposta per plaques fotovoltaiques. En formar part del col·lectiu d’energies renovables són totalment respectuoses amb el medi ambient i permeten mantenir l’energia d’una casa sense problema. Al contrari del que pugui semblar, no són tan cares com en els seus inicis, i cada cop hi ha més llars que les incorporen.

Crea el teu propi hort urbà. Si disposes d’un petit espai, podràs cultivar els teus propis aliments. D’aquesta manera es fomenta l’autoconsum de productes naturals, econòmics i respectuosos amb el medi ambient.

Cisterna de WC de doble descàrrega. Amb aquest tipus de cisterna es redueix el consum d’aigua fins a un 50% respecte a les tradicionals.

Electrodomèstics A++. La qualificació energètica A++ és la màxima del mercat. Cada cop són més els electrodomèstics que la porten, el que vol dir que són aparells capaços de realitzar la seva funció emprant la mínima quantitat d’energia possible. Encara que al principi puguin resultar més cars, la seva reducció de consum elèctric els amortitza a la llarga.

Aïllament en portes i finestres. L’ús de finestres dobles aconsegueixen estalviar una gran quantitat de calefacció. El cost inicial d’aquest canvi és significatiu però comporta un confort a casa en qualsevol època de l’any.

Les bones pràctiques a casa aconsegueixen reduir eficientment l’impacte produït al medi ambient.

 

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 10, 2019

Resum del 2018 i nous propòsits pel 2019 d’Immobiliaria Espígul

Fa molts anys que ens dediquem a la compra, venda i lloguer de tot tipus d’immobles, generalment de pisos. De fet, l’any passat i coincidint amb l’obertura de la nostra nova store al cor de Girona, vam celebrar els 30 anys i, sense donar-nos-en compte en el nostre dia a dia tant atrafegat, amb l’entrada…

gener 24, 2019

Actualitat: Rebuig del nou decret de reforma dels lloguers

Aquests mesos hem estat pendents de l’aprovació de la nova llei d’arrendaments proposada pel nou Govern. Aquesta nova llei suposava canvis importants sobretot en la durada dels contractes d’arrendament i modificació de les fiances. Finalment el decret de reforma dels lloguers queda rebutjat pel congrés de diputats i per tant l’estat actual dels lloguers es…

Espígul