Per què ara és el millor moment per reformar la teva llar?

setembre 22, 2020

Si per fi t’has decidit per fer reformes i canviar tot allò que no t’acaba de convèncer de casa teva…segueix llegint! T’expliquem tot el que has de saber abans de reformar-la i 5 consells per poder reformar la teva llar sense sorpreses.

Tot el que has de saber abans de reformar la teva llar

Abans d’embarcar-te en una reforma, has de tenir clares quines són les teves necessitats per saber si es tracta d’una reforma integral o una reforma parcial. Factors com la disponibilitat, el pressupost, els permisos i per descomptat, l’empresa encarregada de realitzar la reforma.

A Espígul ens dediquem al sector immobiliari però també a la promoció i a la construcció. Som especialistes en serveis de reformes integrals, parcials i rehabilitacions en tota mena d’habitatges i locals. Si vols que la teva reforma sigui un èxit assegurat has de buscar una empresa de confiança que t’assessori, treballi amb les millors marques del mercat i t’acompanyi en tot el procés.

5 consells per reformar casa teva sense sorpreses

Durant una reforma has d’adaptar-te un període de temps a aquesta nova “normalitat”, i tot i que habitualment no sol durar molt de temps, tampoc sol ser gaire còmode. Tenir tot ben planejat és el factor més important perquè la reforma sigui tot un èxit.

1. Tingues clares les necessitats.

Saber les teves necessitats reals. Aquest és el primer pas perquètot vagi sobre rodes. Tingues clar quines zones del teu habitatge s’han de canviar i amb quin objectiu. Per exemple, canviar el terra del bany per poder posar calefacció integrada. Així ens assegurem de prioritzar el que més necessitem i no desviem l’atenció de la reforma en altres aspectes de la casa.

2. Deixa volar la teva imaginació (amb seny!)

Passar-te hores i hores a Pinterest buscant idees per la casa dels teus somnis és útil per tenir una referència sobre la que treballar i decidir amb quin estil vols reformar casa teva. Està bé buscar inspiració per internet i revistes però has de conèixer les limitacions de la teva llar. També has de considerar que depenent de quins materials o tècniques escullis pot incrementar el preu de la reforma.

3. Guarda una mica del pressupost per a imprevistos

Sempre s’espera que tot surti bé però a vegades durant una obra, es poden trobar imprevistos que poden fer que el cost de la reforma incrementi. Hem d’estar preparats per poder afrontar el que pugui sorgir.

4. Una empresa amb tot inclós

És important poder comptar amb una empresa que t’assessori en tot el procés i pugui donar-te el millor resultat. Confiar en una empresa que tingui tots els recursos per realitzar la reforma t’estalvia perdre temps consultant mil pressupostos de diferents professionals i a més a més són molt eficients si sorgeix qualsevol problema.

5. Tingues en compte tots els tràmits

Depenent del tipus de reforma que realitzis pot ser que necessitis llicència i hauràs de demanar permís a l’ajuntament de la teva localitat per poder procedir amb l’obra. També és convenient avisar als veïns perquè estiguin al cas de la situació o no es pugui donar pas a cap malentès.

A Constructora Espígul ens avalen més de 30 anys en el sector de la construcció i els nostres projectes són a mida amb un servei integral. No t’ho pensis més, la casa dels teus somnis està a tan sols una reforma!

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 19, 2020

Cases a mida vs cases modulars: quina escollir segons les teves necessitats

Cases modulars o cases a mida: diferències Les cases modulars o prefabricades són famoses per posar-se de moda aquests últims anys. Ho volem tot ràpid i per ahir, i aquest tipus d’habitatges són una bona opció. Les cases modulars es caracteritzen per ser fabricades per mòduls ( poden ser de diversos materials com la fusta,…

setembre 29, 2020

Prepara casa teva per l’arribada de la tardor en 5 passos

Per això en el post d’avui us expliquem tot el que pots canviar a casa teva per adaptar-la a l’arribada de la tardor. Neteja general Abans de començar sempre va bé realitzar una neteja a fons de la casa. Hi ha feines més complicades que no tenim temps de fer els dies de cada dia…

Espígul