Per què contractar una immobiliària per a la gestió del teu lloguer?

desembre 20, 2023

contractar una immobiliària

Al sector del mercat immobiliari, trobar l’equilibri entre la comoditat i l’eficiència és el secret. Quan t’enfrontes a la decisió de llogar la teva propietat, sorgeix la pregunta inevitable: Per què contractar immobiliària per llogar el teu pist o casa?

En aquest article, t’explicarem els beneficis de llogar el teu pis amb una immobiliària. També, exposarem què ofereix aquest servei i com pot marcar la teva experiència com a arrendador perquè sigui còmode, eficient i sense preocupacions.

Com llogar un pis amb immobiliària?

Contractar una immobiliària per llogar és més que un simple acte administratiu; és un viatge ben orquestrat cap a l’èxit del lloguer. 

A Immobiliària Espígul el procés és molt fàcil i personalitzat. T’assignem una persona que t’assessora en tot moment i s’encarrega de la promoció, visites a la propietat, avaluació d’inquilins i fins i tot la redacció del contracte. Aquest enfocament integral no només estalvia temps, sinó que garanteix un procés sense errors ni mals de caps. 

Una altra pregunta molt freqüent és quina comissió cobra una inmobiliaria per llogar el meu immoble?

La transparència és clau en qualsevol relació de negoci. Les immobiliàries solen cobrar una comissió pels seus serveis, que acostuma a oscil·lar entre el 5% i el 10% de la suma del lloguer. A primera vista, pot semblar una despesa addicional, però quan s’avaluen els beneficis i l’eficiència que aporten es converteix en una inversió valuosa. 

Aquesta tarifa cobreix la gestió completa del procés, des de la publicitat fins a la resolució de problemes, garantint que la teva propietat estigui a mans professionals.

Per què Llogar la teva llar contractant Immobiliària Espígul?

La seguretat i la qualitat del procés són dos pilars fonamentals quan decideixes llogar casa teva amb una immobiliària.

La nostra experiència es tradueix a tenir 4 oficines a diferents ubicacions, pots contactar-hi aquí.

  • Girona
  • Sant Cugat
  • Platja d’Aro
  • Andorra

Tenim una anàlisi de mercat precís, assegurant que la teva propietat s’ofereixi al preu correcte. A més, la nostra xarxa de contactes facilita la cerca de llogaters fiables i solvents, minimitzant els riscos.

De vegades, una imatge val més que mil paraules. En aquest context, presentem una taula que resumeix els serveis proporcionats per les immobiliàries en comparació de la gestió independent:

Serveis de contractar immobiliàriaImmobiliària EspígulGestió Independent
Promoció de la propietat
Selecció dels llogaters
Redacció dels contractes
Resolució de problemes
Comissió  5% – 10% del lloguer

Aquesta comparació destaca l’eficiència i l’amplitud de serveis que oferim com a immobiliària.

Elecció de Contractar una Immobiliària és a les teves mans

Contractar una immobiliària per a la gestió del teu lloguer és una decisió estratègica. 

Et podem assegurar  que aporta tranquil·litat, eficiència i resultats provats. La inversió a la comissió es tradueix en una gestió professional i, en última instància, en la protecció de la teva propietat. Simplifica la teva experiència com a arrendador i confia en els que entenen el mercat immobiliari.

No et compliquis i compta amb assessors immobiliàries experts.

Descobreix la pau en llogar el teu pis amb el suport de professionals en béns arrels.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest recorregut informatiu. A punt per fer el següent pas en la gestió del teu lloguer? Confia en una immobiliària i deixa que la teva propietat et sigui rendible!

Contacta amb el nostre equip d’assessors experts

Segueix llegint

Veure-les totes
Previsió fons hipoteca
desembre 14, 2023

La previsió de fons en una hipoteca: què és i per què és important?

La previsió fons hipoteca és un aspecte crucial que els futurs propietaris han de comprendre a fons. Des d’Espígul volem parlar a fons de què és la previsió de fons en una hipoteca i per què és fonamental per a aquells que estan considerant endinsar-se en el món de la propietat. Per a anar descobrint…

immobiliaria espigul
desembre 29, 2023

Immobiliària Espígul tanca l’any 2023 amb èxit i mira cap al 2024 amb optimisme

L’any 2023 ha estat un any excepcional per a Immobiliària Espígul, que ha consolidat la seva presència en el mercat immobiliari amb resultats destacats en vendes i lloguers. Amb l’arribada del 2024, l’empresa està preparada per afrontar nous reptes i continuar oferint als seus clients serveis de qualitat. Resultats de vendes i lloguers Immobiliària Espígul…

Espígul