Nova promoció d’obra nova: Les terrasses de Sant Gregori

abril 9, 2021

Quines característiques tindrà aquesta nova promoció de pisos?

– Terres de gres porcellànic amb textura de fusta

– Diferents acabats de jocs de rajoles de bany a escollir pel client

– Mobiliari de cuina lacat blanc mate sense tiradors

– Portes interiors lacades blanques

– Tancaments d’alumini amb vidre doble amb càmera d’aire

– Opció de pàrquing (individuals o dobles) al mateix edifici

– Plaques solars per a la generació d’aigua calenta

Després d’aquest últim any, les estones a l’exterior i a l’aire lliure s’agraeixen i valoren molt més. És per això que una casa amb disponibilitat d’un espai exterior per poder sortir a prendre el sol i la fresca quan ens vingui de gust sempre és un plus. El principal avantatge de la nova promoció de pisos a Sant Gregori és que tots els pisos tindran terrassa.

És per això que la terrassa o el jardí s’ha convertit en un requisit indispensable per moltes persones a l’hora de trobar la seva nova llar. Per cert, et deixem aquest post amb algunes idees per tenir la teva terrassa a punt per a l’estiu!

Viure a Sant Gregori

Sant Gregori és un municipi de Girona amb 3.740 habitants que es troba tan sols a 5 minuts de la ciutat de Girona. L’accessibilitat és molt bona, ja que hi pots arribar en cotxe o bé amb transport públic.

Sant Gregori és una localitat que té tot el que es necessita per viure: centre d’atenció primària de salut, centres d’ensenyament (llar d’infants, educació primària i institut), instal·lacions esportives (piscina, pavelló, camp de futbol), entorn natural per dur a terme activitats a l’aire lliure, activitats culturals…

És una bona opció si vols viure en un poble tranquil però alhora a prop de la ciutat i amb totes les comoditats.

Venda sobre plànol

Al ser una promoció d’obra nova, vol dir que encara els estem construint per tant la venta es fa sobre plànol. Comprar un pis d’obra nova sobre plànol té moltes avantatges: 

 

  • Facilitats de pagament de l’habitatge. En el cas de comprar un pis d’obra nova, no s’ha d’abonar el total del 30% del preu, com es fa habitualment amb un pis ja construït, si no que ho pots anar fent a plaços. S’ha de realitzar una reserva i la resta es va pagant a mesura que es construeix el pis.
  • Flexibilitat en escollir el pis que vols. Pots decidir el pis amb les estances, orientació, planta…que s’adapti millor a les teves necessitats.
  • Personalització dels acabats. Una de les avantatges principals de comprar un pis d’obra nova és poder anar escollint els diferents materials i acabats segons es va construint i així assegurar-te que serà 100% al teu gust.

A Espígul som immobiliària i també constructora. Totes les nostres construccions i pisos d’obra nova estan sota el paraigua d’un gran equip d’experts i també de més de 30 anys d’experiència.

Les nostres construccions es caracteritzen per ser minimalistes i hi predominen les línies senzilles. Adaptem les cases i pisos d’obra nova a l’entorn per poder aprofitar-ne al màxim els recursos que ofereix. Ens basem en l’arquitectura eficient per aconseguir habitatges que tinguin cura del medi ambient i amb materials d’alta qualitat.

La nostra màxima és aconseguir un espai únic, adaptat a les teves necessitats, que sigui eficient i amb el màxim confort interior.

Si vols saber-ne més d’aquesta promoció de pisos d’obra nova amb terrassa a Sant Gregori, pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110 i t’explicarem tots els detalls.

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 1, 2021

Com mantenir una segona residència

A Immobiliària Espígul som experts en la gestió de propietats. Tenim habitatges de segona mà i obra nova que s’adapten a les teves necessitats a Girona i altres localitats de la Costa Brava. Tant si tens una segona residència a la platja o muntanya, prova de seguir els següents consells per un òptim manteniment de…

abril 14, 2021

Consells per un bon manteniment d’una piscina

Antigament tenir una piscina a casa era molt més costós de mantenir, pel que fa al treball que comporta mantenir-la i també econòmicament. Actualment, amb una instal·lació eficient i un tractament adequat de l’aigua es pot fer que el manteniment sigui un procés molt més senzill. I això ens permet gaudir de la piscina amb…

Espígul