Montilivi, 1 promoció d’obra nova a Girona

març 7, 2019

montilivi obra nova immobiliaria espigul girona

Girona és una ciutat amb molt d’encant i amb grans oportunitats immobiliàries per poder-hi viure. Montilivi 1, és una promoció de pisos d’obra nova que des d’Immobiliària Espígul estem construint en una de les millors zones residencials de Girona.

Podràs gaudir de la tranquil·litat d’un entorn residencial però amb tots els serveis a l’abast com comerç de proximitat, serveis sanitaris, escoles, la universitat, transport, l’estadi del Girona F.C i molt a prop del Barri Vell de Girona!

L’edifici de Montilivi 1, disposa de plantes baixes, pisos i àtics amb possibilitat de dos, tres i fins a quatre dormitoris. També disposaran de terrassa i possibilitat de pàrquing i traster en el mateix edifici.

Amb més de trenta anys d’experiència la nostra màxima és l’excel·lència i tots els nostres pisos d’obra nova tenen acabats de primera qualitat.

No dubtis en trucar-nos o contactar amb nosaltres per rebre més informació d’aquesta promoció d’obra nova!

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 28, 2019

Endreçar la casa ara més fàcil amb Marie Kondo

Marie Kondo és una artista reconeguda com “la gurú de l’ordre” gràcies als seus llibres publicats sobre l’organització de la casa. Actualment, el mètode “KONMARI” està tenint una revolució internacional a través de la seva sèrie a Netflix “¡A ordenar con Marie Kondo!” Us costa molt tirar les coses? Des d’Espígul us deixem alguns principis…

març 14, 2019

Avantatges de contractar serveis immobiliaris

Si estàs pensant a llogar o vendre un pis o una casa, sabem que hi ha molts de dubtes relacionats amb aquest tema i una de les preguntes més comunes és… Confiaries aquest servei a una immobiliària? La veritat és que existeixen molts avantatges de contractar una immobiliària o per vendre com o bé, per…

Espígul