Màrqueting sensorial arriba al sector immobiliari

maig 23, 2019

L’ús del màrqueting sensorial és una tècnica que moltes empreses utilitzen per a adquirir un vincle emocional entre l’empresa i el consumidor. En aquest post d’Espígul us parlem de la importància que té el poder del màrqueting sensorial.

  • La vista és un dels sentits més importants, ja que és el primer amb el qual percebem el que tenim davant i ens fa reaccionar més ràpidament. En el cas de les immobiliàries és primordial donar una bona imatge de l’habitatge, ja que això provocarà una bona impressió al futur comprador o llogater.
  • L’olfacte és un sentit que tot i que no ens ho pensem, s’ha de tenir en compte en una immobiliària. S’han de ventilar els habitatges, ja que és molt probable que facin olor d’humitat, a tancat o inclòs a canonades, i aconseguir amb aromes i ambientadors frescos un espai més agradable.
  • El sentit auditiu ens pot arribar a perjudicar en un procés de compra. En el moment de llogar o comprar una casa, la tranquil·litat i el silenci, és important si quan està fent una visita, els veïns criden o se sent soroll per la zona pot ser un motiu per tirar-se enrere.
  • El tacte és un dels sentits més propers, ja que permet un contacte directe amb l’habitatge i percebre els materials dels quals està fet. Qui no ha donat uns cops a la paret per veure si és gruixuda o prima?
  • I per últim el gust, qui no veu les coses amb bons ulls amb un bon cafè, una infusió o una copa de cava per celebrar la compta d’una nova casa?

A Immobiliària Espígul utilitzem els cinc sentits per tal de crear sensacions i fer que els nostres clients se sentin a gust en tots els aspectes a l’hora d’adquirir un habitatge.

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 16, 2019

Decoració que mai passa de moda

A tots ens agrada tenir el nostre habitatge determinat a les noves tendències decoratives. Però, el fet que aquestes canviïn cada temporada, de vegades, ens ho posa difícil. En l’art de l’interiorisme hi ha normes indispensables per no fallar mai. Des d’Espígul us deixem uns quants tips:   Sigues fidel al teu estil: Principalment, t’has…

maig 30, 2019

Tips per estalviar energia

Et poses les mans al cap cada cop que arriba una factura? Necessites uns consells per minimitzar el consum d’energia? En aquest post us donem 5 tips clau per tal d’estalviar energia: 1. Mantingues la temperatura adequada a la teva llar: Les temperatures de confort són a l’hivern entre 20 i 23 graus i a l’estiu entre 22…

Espígul