Lloguer: accepten animals de companyia?

abril 17, 2019

Els animals de companyia són un membre més a les nostres famílies i cada vegada són més les persones que viuen en un immoble de lloguer i tenen mascotes. Us donem uns quants tips relacionats amb el lloguer per animals de companyia:

 

  • Principalment, hi ha anuncis on el buscador ens dóna la possibilitat de cercar habitatges que sí que accepten animals de companyia. En el cas de no posar-ho, sempre s’ha de comunicar al propietari o a la Immobiliària.

 

  • Una de les opcions per tal de llogar i que acceptin animals de companyia és doblar la fiança per si hi hagués qualsevol problema, ja que en el moment de tornar l’habitatge s’ha de deixar en el mateix estat que l’hem rebut.

 

  • Una altra opció és que l’inquilí contracti una assegurança de mascotes que, a més de cobrir l’assistència sanitària de l’animal, també respongui pels danys materials o a tercers que provoqui.

 

  • D’altra banda, si vols facilitar la clàusula del lloguer d’un pis on s’acceptin mascotes, és aconsellable adjuntar fotografies d’anteriors habitatges i mostrar al propietari que sou bons llogaters.

 

A Immobiliària Espígul treballem per oferir el millor servei tant per inquilins com per llogaters aconseguint la perfecta aliança entre ells. Vine i informa’t! https://www.espigul.com/ca/lloguer

 

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 11, 2019

Avantatges de comprar sobre plànol

La compra sobre plànol aporta grans avantatges, és per això que ha tornat com una possibilitat per als inversors o per a gent que vol comprar un habitatge. Si estàs pensant a adquirir un habitatge aquests són algunes de les raons per les quals et recomanem valorar l’obra nova:   Abaratir costos: adquirir un immoble…

abril 25, 2019

Quines són les despeses en comprar un habitatge?

Comprar un habitatge és probablement una de les decisions més importants que es prenen a la vida, és per això que hem d’estar informats de totes les despeses associades que això comporta. A Immobiliària Espígul comptem amb assessors financers que us acompanyaran en tot el procés i us informaran de totes les despeses que cal…

Espígul