Llogar o vendre, que és millor?

desembre 16, 2020

Si tens una propietat i tens dubtes perquè no saps si és millor llogar-la o vendre-la pots seguir llegint aquest post i sortir de dubtes!


Avantatges de VENDRE

 • Si necessites tenir liquiditat per complir un projecte (canviar de casa, emprendre una empresa, saldar deutes…) i vols tenir els diners a curt termini sense haver de recórrer a hipoteques o préstecs, vendre la teva propietat és una bona opció.
 • Si la teva propietat és una segona residència i et vols despreocupar de qualsevol deute com la hipoteca, deutes amb la comunitat, impostos… entre d’altres.
 • Despreocupar-te de llogar la casa o pis i haver de tractar amb diversos inquilins o fins i tot la possibilitat que ocupin la llar. Si vens la casa, un problema menys en el qual pensar.
 • Evitar problemes amb herències. Si la propietat prové d’una herència, la millor opció sempre és vendre.
 • Aconseguir avantatges financers en el cas que vulguis invertir per comprar un altre habitatge. 

Com pots comprovar vendre el teu immoble ofereix diversos avantatges que poden millorar la teva qualitat de vida, però també és una decisió que té algun inconvenient.

Inconvenients de VENDRE

 • Pèrdua de patrimoni. Pot ser que en un futur et trobis en una situació complicada i et vagi bé recórrer a aquest immoble per anar a viure-hi. Per això has d’analitzar bé si és el millor moment per vendre.
 • Despeses vàries. Vendre una casa comporta diverses despeses que hauràs d’afrontar si acabes prenent aquesta decisió. Cancel·lació de la hipoteca en el cas que encara la tinguis, impostos de canvis patrimonials, i el procés de venda en si.

Avantatges de LLOGAR

 • Tens un immoble en propietat. Sempre el tindràs disponible i aporta seguretat a llarg termini. Alhora també la pots utilitzar com a aval si algun cop necessites finançament.
 • Menys papers. Fer un contracte de lloguer és molt més senzill i ràpid que no pas organitzar tots els papers que requereix la venda d’un immoble.
 • Rendibilitat. Si no és un bon moment per vendre perquè els preus estan per sota del mercat tenir un pis de lloguer pot ajudar a revalorar l’immoble.

Inconvenients de LLOGAR

 • Possibilitat de tenir mals inquilins. Tot i que això no es pot saber ni decidir, és un risc que corres al llogar un pis.
 • Lloguer estacional. Has de considerar la possibilitat que hi hagi temporades que tinguis l’immoble sense llogar. 

És millor vendre si: necessites una bona quantitat de diners a curt plaç o no tens temps ni ganes de tractar amb inquilins. 

És millor llogar si: vols disposar del teu immoble en un futur, si li vols treure rendibilitat però no tens temps o si el vols deixar en herència. 

En resum, totes dues opcions són bones i has de valorar les teves necessitats per acabar de prendre la decisió.

A Immobiliària Espígul som especialistes en el llogueri la venda d’immobles. Sigui quina sigui la teva decisió final pots comptar amb nosaltres i els nostres professionals t’assessoraran i acompanyaran en tot el procés. 

Som una agència immobiliària amb valor afegit i busquem que el procés de compra o venda d’un immoble sigui ràpid i fàcil, per això oferim:

Publicitat prèmium

Els pisos anunciats amb Espígul estan a les posicions més altes dels portals a Internet com Habitaclia, Idealista, Fotocasa… amb una publicitat única i exclusiva pel teu immoble. A més a més també treballem amb medis offline com El Punt Avui o el Diari de Girona, diaris de referència a Girona.

Seguiment

A Espígul ens agrada acompanyar-te en tot el procés de venda del teu immoble. T’assignem un assessor immoibiliari, et fem un seguiment acuradíssim de les teves necessitats i a tot això li donem un plus extra amb un espai propi dins de la nostra web on podràs rebre informes i estadístiques i estar en permanent contacte amb el teu assessor personal.

Confiança i garantía

Un dels requisits indispensables abans d’escollir una immobiliària és la confiança. Volem que puguis gaudir del procés de venda sense problemes i maldecaps afegits. L’equip d’Espígul ens comprometem a assessorar-te i fer-te costat perquè puguis complir el teu objectiu de venda amb èxit rotund. 

Si vols vendre llogar el teu pis o casa de forma ràpida i efectiva, Immobiliària Espígul som la teva immobiliària de confiança a Girona. Si estàs pensant a vendre o llogar la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 11, 2020

15 Idees per decorar la teva llar per nadal

US DEIXEM 15 IDEES PER DECORAR LES VOSTRES LLARS DE NADAL DE FORMA MÀGICA Escull un estil i segueix-lo en tota la decoració. Per evitar que casa teva sembli una botiga de decoració i aconseguir una uniformitat visual en totes les estances, et recomanem que escullis un color i l’utilitzis com a color principal en…

desembre 24, 2020

Què has de saber abans d’avalar?

A Immobiliaria Espígul volem que tinguis tota la informació i puguis tenir clars tots els punts clau abans de fer el gran pas. El més important és que no hi pugui haver cap impagament, per tant un aval és sinònim de garantia. En cas d’impagament per part del titular del préstec, la persona aval s’haurà…

Espígul