Llogar o vendre, aquesta es la qüestió.

octubre 14, 2022

Avantatges de vendre:

 • Si necessites tenir liquiditat perquè tens un projecte en ment com canviar de casa, iniciar un negoci, saldar deutes… i vols tenir els diners a curt termini sense haver de recórrer a hipoteques o préstecs, vendre la teva propietat és una bona opció.
 • Si la teva propietat és una segona residència i et vols oblidar d’hipoteques, comunitat, impostos… entre d’altres despeses.
 • Despreocupar-te de llogar la casa o pis i haver de tractar amb diversos inquilins o fins i tot de la possibilitat que ocupin la llar.
 • Evitar problemes amb herències. Si la propietat prové d’una herència, la millor opció sempre és vendre, sobretot si hi ha més d’un hereu.
 • Aconseguir avantatges financers en el cas que vulguis invertir per comprar un altre habitatge.

Com pots comprovar vendre el teu immoble ofereix diversos avantatges que poden millorar la teva qualitat de vida, però també és una decisió que pot comportar algun inconvenient:

Inconvenients de vendre:

 • Pèrdua de patrimoni. Pot ser que en un futur et trobis en una situació complicada i et vagi bé recórrer a aquest immoble per anar a viure-hi. Per això has d’analitzar bé si és el millor moment per vendre.
 • Vendre una casa comporta diverses despeses que hauràs d’afrontar si acabes prenent aquesta decisió. Cancel·lació de la hipoteca en el cas que encara la tinguis, impostos de canvis patrimonials, i el procés de venda en si.

Avantatges de llogar:

 • Tens un immoble en propietat. Sempre el tindràs disponible i aporta seguretat a llarg termini. Alhora també la pots utilitzar com a aval si algun cop necessites finançament.
 • Menys papers. Fer un contracte de lloguer és molt més senzill i ràpid que no pas organitzar tots els papers que requereix la venda d’un immoble.
 • Rendibilitat. Si no és un bon moment per vendre perquè els preus estan per sota del mercat tenir un pis de lloguer pot ajudar a revaloritzar l’immoble.

Inconvenients de llogar:

 • Possibilitat de tenir mals inquilins. Tot i que això no es pot saber ni decidir, és el risc que s’assumeix a l’hora de llogar un habitatge.
 • Lloguer estacional. Has de considerar la possibilitat que hi hagi temporades que tinguis l’immoble sense llogar.

I ara ve la gran pregunta, què és millor? Doncs depèn de la casuística de cadascú.

És millor vendre si: necessites una bona quantitat de diners a curt termini o no tens temps ni ganes de tractar amb inquilins.

És millor llogar si: vols disposar del teu immoble en un futur, vols treure-li rendibilitat o si el vols deixar en herència.

En resum, totes dues opcions són bones i has de valorar les teves necessitats per acabar de prendre la decisió.

A Immobiliària Espígul som especialistes en el lloguer i la venda d’immobles. Sigui quina sigui la teva decisió final pots comptar amb nosaltres i els nostres professionals t’assessoraran i acompanyaran en tot el procés.

Som una agència immobiliària amb un valor afegit, ja que busquem que el procés de compra o venda d’un immoble sigui ràpid i fàcil, per això oferim:

Publicitat prèmium: Els pisos anunciats amb Espígul estan a les posicions més altes dels portals a Internet com Habitaclia, Idealista, Fotocasa… amb una publicitat única i exclusiva pel teu immoble. A més a més, també treballem amb medis offline com El Punt Avui o el Diari de Girona, diaris de referència a Girona.

Seguiment: A Espígul ens agrada acompanyar-te en tot el procés de venda del teu immoble. T’assignem un assessor immobiliari, et fem un seguiment acuradíssim de les teves necessitats i a tot això li donem un plus extra amb un espai propi dins de la nostra web on podràs rebre informes i estadístiques i estar en permanent contacte amb el teu assessor personal.

Confiança i garantia: Un dels requisits indispensables abans d’escollir una immobiliària és la confiança. Volem que puguis gaudir del procés de venda sense problemes i maldecaps afegits. L’equip d’Espígul ens comprometem a assessorar-te i fer-te costat perquè puguis complir el teu objectiu de venda amb èxit rotund.

Si vols vendre llogar el teu pis o casa de forma ràpida i efectiva, Immobiliària Espígul som la teva immobiliària de confiança a Girona. Si estàs pensant a vendre o llogar la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 6, 2022

Avantatges de tenir un pàrquing privat

Aparcar no és una tasca fàcil i menys en hora punta i en ciutats on cada vegada hi ha menys llocs disponibles per aparcar, ja que els Ajuntaments aposten cada vegada més per les bicicletes i el transport públic, reduint així el nombre de places lliures. Per això, la compra d’un pàrquing privat és una…

octubre 20, 2022

10 punts clau que cal tenir en compte abans de la compra d’un habitatge.

Comprar un pis o una casa forma part d’un moment vital important, i segurament és una de les inversions més grans que fa una persona al llarg de la seva vida. Com en totes les decisions crucials apareixen els dubtes; és per això que assessorar-se i sentir-se acompanyat per professionals qualificats és fonamental, ja que,…

Espígul