L’escassetat de materials i lentitud en la seva distribució en el sector de la construcció

abril 7, 2022

Durant els últims mesos, amb el conflicte de la invasió a Ucraïna i la pujada econòmica de l’electricitat o el petroli, el cost dels materials de construcció s’ha vist encara més encarit. Tenint en compte que el sector ho porta arrossegant al llarg d’aquests últims mesos, ara comença a ser una situació insostenible.

Les empreses constructores no poden respectar els preus marcats en els pressupostos inicials, ja que que no els arriba el material esperat.

Tots aquests aspectes junts han provocat l’aturada temporal de moltes obres i que empreses de material de construcció o constructores es trobin en una situació econòmica molt delicada.

Un altre problema són les provisions a curt i mitjà termini. Segons una enquesta realitzada per APCE (Associació de Promotores Constructores d’Espanya) i ASPRIMA (Associació Promotors Immobiliaris de Madrid), un 42% dels enquestats creuen que hauran de frenar alguna obra que ja està en curs per culpa de les dificultats derivades dels costos de construcció i energia. 

Segons l’enquesta, a Catalunya de moment només hi ha una obra parada actualment, i la previsió és favorable, ja que en principi no es preveu aturar-ne cap altra a curt termini. Per exemple, si ens situem a Madrid, de moment ja n’hi ha dues de parades i sis construccions es troben en una situació d’alerta.

Per altra banda, les promocions d’habitatges també es poden veure afectades, perquè segons la mateixa enquesta, el 56,50% dels associats creu que hauran de paralitzar obres que ja tenen amb prevendes.

Potser t’estaràs preguntant, com està afectant aquesta crisi a la Constructora Espígul?

A Espígul treballem amb un equip de treball de construcció propi i tenim col·laboracions de proximitat. Els proveïdors són locals, fet que ens ha permès mantenir els terminis d’entrega i complir amb tots els nostres objectius principals com a constructora a la província de Girona

  • Complir amb les garanties de qualitat: la nostra voluntat d’utilitzar materials d‘alta qualitat per oferir els millors resultats.
  • Complir amb el preu: tenim el compromís de mantenir la nostra paraula i el pressupost.
  • Complir amb els terminis d’entrega: oferim acompanyament durant tot el procés per tal que estiguis informat i puguis formar part del procés. Sabem la importància que té la data d’entrega pactada. Per tot això treballem dia a dia per poder acabar el projecte dins del període pactat.

A continuació et deixem algunes de les obres noves de les quals disposem:

Si vols obtenir més informació sobre qualsevol dels habitatges anteriors, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’ajudarem i assessorarem amb tot el possible!

Si vols saber una mica més de la constructora Espígul

La constructora Espígul compta amb un equip de treball multidisciplinari amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Treballem amb els millors materials del sector de la construcció, ja que donem tanta importància a la qualitat dels nostres materials com a l’alta qualificació de la nostra mà d’obra.

Construïm amb consciència i fem projectes a mida com són les Cases Espígul. Avaluem les necessitats i possibilitats del projecte i t’assessorem per tal de portar-lo endavant d’inici a fi. L’objectiu principal és que els nostres projectes s’adaptin a les necessitats del client, prioritzant l’arquitectura eficient. Amb Espígul, seràs partícip de tot el procés, des de l’inici fins a l’entrega de claus. El nostre equip de professionals t’assessorarà en acabats, materials i estructura amb la màxima professionalitat.

Tots aquests factors ens posicionen com una de les empreses de construcció de la província de Girona de referència.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 31, 2022

Com llogar el teu pis de forma segura

Resumim 7 claus que han de tenir en compte, tant els propietaris com els llogaters, a l’hora de llogar un pis (i evitar així qualsevol mena de malentès): 1. El propietari ha d’assegurar-se de lliurar l’habitatge en perfectes condicions d’habitabilitat i de neteja, si busca que l’inquilí respongui adequadament. És important comprovar-ne l’estat i acreditar…

abril 19, 2022

Com decorar la teva llar per aquesta primavera – estiu 2022

Més a prop de la natura Si aquest any vols redecorar casa teva perquè estigui a la darrera moda, has de buscar la inspiració a l’altra banda de les parets. És el moment perfecte per incorporar plantes, sobretot durant la primavera, ja que es troben en la seva major esplendor. D’aquesta manera aconseguim també proporcionar…

Espígul