Les tendències de decoració de la primavera 2020

abril 23, 2020

La primavera és l’estació preferida de moltes persones. Concretament el dia 20 de Març és la data assenyalada que indica el primer dia d’aquesta estació. Pugen una mica les temperatures i comencen a florir les plantes i arbres. Quasi es podria dir que és la preferida perquè es veu la naturalesa en tota la seva esplendor.

Però sembla que aquest any 2020 no hem vist la primavera encara. És inclús poètic el fet de mirar per la finestra de casa els rajos de sol, les flors i els colors vius que inunden els carrers.

Per tant, hem d’aconseguir  traslladar l’exterior a l’interior i, la primavera a dins de casa. D’aquesta manera, amenitzaràs els teus dies i a més a més, dotaràs de personalitat els teus espais. Es tracta de decorar la casa amb un toc primaveral.

A continuació. et mostrarem les tendències més rellevants d’aquesta primavera 2020.

 

  • El classic Blue no podria faltar en primavera. Hem de fer honor a l’estació dels colors aportant tons vius a la llar. Si t’interessa com introduir a la decoració el color Pantone d’aquest 2020 et suggerim que llegeixis aquest post.
  • Les fibres naturals són una de les opcions preferides en 2020. Introdueix mobles o accessoris de decoració de materials com el vímet o el bambú. Són perfectes per donar-li aquesta personalitat tan especial que caracteritza la primavera i, alhora, es respecta el medi ambient.
  • Podem enriquir aquest ambient col·locant plantes d’interior o motius vegetals. Per exemple, es pot aplicar els motius a llençols, coixins i/o cortines. Aquestes faran que la casa s’ompli de color i alegria.

Finalment, a Espígul esperem que estigueu bé i a gust a casa vostra. Segur que amb aquestes 3 tendències podreu revitalitzar els vostres espais i adequar la llar a la primavera per a poder gaudir-la. Creieu que la tendència ha canviat gaire respecte a l’any passat? Descobriu-ho aquí!

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 9, 2020

Les construccions més insòlites del món

Arreu del món existeixen construccions que destaquen més que altres. Cadascun dels edificis que es veuran a continuació tenen una característica en comú: un objecte com a referència. Ni la creativitat ni la capacitat arquitectònica que durant la història de la humanitat s’ha desenvolupat es posa en dubte amb les construccions que podem trobar. En…

Espígul