Quines són les funcions d’un agent immobiliari?

gener 16, 2020

A cada sector és important comptar amb professionals que sàpiguen quin és el seu treball i el facin bé per tal de complir amb les seves responsabilitats. En el sector de la immobiliària, l’actor principal és l’agent immobiliari.

El seu treball va més enllà de la venda d’immobles. A més de treballar amb propietats també ho fan amb persones. Des de tasques comercials fins a la negociació. A continuació resumim les principals funcions que té un agent immobiliari.

  • Assessorament: Un bon professional ha de conèixer el sector i el mercat per poder donar un bon servei i resoldre qualsevol dubte i consulta dels seus clients.
  • Negociació: És una de les qualitats que més s’aprecien en un agent immobiliari. Els dots per la negociació serveixen per saber tractar amb el client i aconseguir acords entre les parts involucrades. Es necessita empatia, paciència i tàctica per aconseguir la millor resolució.
  • Comercialització: La funció principal és vendre. L’experiència és un grau i més en la professió d’agent immobiliari. No obstant això, una formació en vendes aporten un extra que diferencia a un bon venedor.
  • Atenció personalitzada: Al moment de posar a la venda o en lloguer un immoble, s’estableix un pacte entre l’agent immobiliari i el client. Aquest acord, més enllà dels documents escrits, s’ha de basar en la transparència i en la confiança. En el sector immobiliari la confiança és una de les claus d’un bon professional.
  • Servei postvenda: El treball no acaba a l’acord de venda. Després, el professional ha de gestionar la documentació i els permisos necessaris.

Immobiliària Espígul és una immobiliària de Girona formada per més de 40 professionals. Entre aquests estan els agents immobiliaris. T’ajuden, assessoren i hi gestionen el que més t’importa. Visita la web d’Espígul per a conèixer més de nosaltres.

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 9, 2020

Com introduir el color pantone 2020 a la decoració

Pantone® Inc és l’empresa creadora del sistema d’identificació, comparació i comunicació del color Pantone Matching System®. Com cada any, presenta el Pantone Color of the Year i aquest 2020 és el PANTONE 19-4052 Classic Blue. Tal com esmenten a la seva pàgina web, aquest color és un to blau atemporal. Destaca per la seva elegància…

gener 23, 2020

És rendible comprar un habitatge per llogar?

És sabut que en el món immobiliari també s’hi pot invertir per a treure un benefici. En aquest cas, i avui us volem parlar del negoci de comprar habitatges llogats o per a ser llogats. Pels inversors és una de les opcions que més els hi encaixa. A continuació veurem el perquè. Llogar és més…

Espígul