La Constructora Espígul ja té pàgina web

octubre 17, 2019

Fa unes setmanes vam anunciar per les nostres xarxes socials l’obertura de la pàgina web de la Constructora Espígul.

La constructora és un pilar fonamental al nostre grup i és per això que hem volgut fer-li una web exclusiva per mostrar tot el que fem.

  • Reformes a pisos, cases, locals o naus industrials. El procés s’inicia amb el disseny de plànols en 3D. Els especialistes d’Espígul s’encarreguen des de l’inici fins a la posada en marxa i el seguiment de la reforma. L’equip de treball és multidisciplinari amb experiència en el sector que s’adapten a cada client.
  • Rehabilitació d’edificis, locals i habitatges. Aquest servei inclou des d’un assessorament tècnic-legal. S’avaluen les necessitats i les possibilitats del projecte per portar-lo endavant i realitzar l’obra. El compromís amb els clients inclou l’objectiu de la Constructora Espígul: complir amb garanties de qualitat, preu i terminis de lliurament.
  • A Girona s’han realitzat nombrosos projectes d’obra nova. Fa 30 anys que acumulem experiència en l’edificació amb acabats de qualitat. A blocs de pisos i habitatges unifamiliars es treballa amb els millor materials del sector per aconseguir excel·lència i innovar en la construcció.

Si vols saber tot el que tenim en marxa, a les xarxes socials d’Espígul trobaràs els projectes realitzats i tots els que queden per fer. Per més informació, contacta amb nosaltres a hola@espigul.com, al 972 220 110 o omplint el formulari que et deixem aquí.

 

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 10, 2019

T’has plantejat llogar al teu habitatge a estudiants?

Al setembre va començar el curs i molts dels estudiants no són residents de ciutat on van a fer classes. Alguns opten pel transport i d’altres estudiants prefereixen llogar per una major comoditat. Pel fenomen estudiantil a ciutats amb universitat pròpia o estudis específics, sorgeix l’oportunitat de llogar el teu habitatge a un nou sector….

octubre 24, 2019

La utilitat que segurament desconeixies de les teves plantes

Gairebé tothom té plantes a casa, de totes les formes i mides. Cada un té plantes per diferents motius… Avui us expliquem diverses utilitats i funcions de les plantes que teniu a casa. A l’estiu o èpoques de molt sol i calor, els arbres grans serveixen per fer ombra a la casa i mantenir-la una mica…

Espígul