Immobiliària Espígul tanca l’any 2023 amb èxit i mira cap al 2024 amb optimisme

desembre 29, 2023

immobiliaria espigul

L’any 2023 ha estat un any excepcional per a Immobiliària Espígul, que ha consolidat la seva presència en el mercat immobiliari amb resultats destacats en vendes i lloguers. Amb l’arribada del 2024, l’empresa està preparada per afrontar nous reptes i continuar oferint als seus clients serveis de qualitat.

Resultats de vendes i lloguers

Immobiliària Espígul ha experimentat una molt bona evolució en les vendes d’habitatges durant l’any 2023. Aquest èxit es deu a la combinació d’una àmplia cartera de propietats, un equip professional i dedicat, i una estratègia de mercat eficaç. Les propietats d’Immobiliària Espígul s’han convertit en opcions atractives per a aquells que busquen una nova llar o una inversió immobiliària.

Pel que fa als lloguers, l’empresa ha mantingut una taxa d’ocupació elevada, reflectint la demanda creixent d’habitatges de qualitat. Els propietaris confien en Immobiliària Espígul per gestionar les seves propietats i assegurar un lloguer eficient, segur i avantatjós.

Sostenibilitat

Immobiliària Espígul destaca com a referent en la implementació de pràctiques sostenibles tant a les seves oficines com a les construccions que desenvolupa. Amb un compromís ferm amb el medi ambient, l’empresa ha incorporat tecnologies verdes i eficients en les seves oficines, reduint la empremta ecològica i optimitzant l’ús d’energies renovables.

A més, en les seves construccions, Immobiliària Espígul integra dissenys ecoeficients i materials sostenibles, prioritzant la conservació dels recursos naturals. Aquest enfocament holístic reflecteix la seva visió de lideratge en la promoció d’espais immobiliaris responsables i respectuosos amb el planeta.

Innovació i tecnologia al servei del client

Immobiliària Espígul ha estat a l’avantguarda de la innovació i la tecnologia en el sector immobiliari. L’ús de plataformes en línia, realitat virtual i altres eines tecnològiques ha millorat significativament l’experiència del client. Els clients poden explorar propietats de manera virtual, facilitant el procés de presa de decisions.

A més, l’empresa ha implementat sistemes de gestió eficaços amb l’ajuda de la intel·ligència artificial que agilitzen les transaccions i milloren la comunicació amb els clients. Aquesta aposta per la tecnologia ha contribuït a la consolidació de la reputació d’Immobiliària Espígul com a empresa moderna i orientada al client.

Compromís amb la comunitat local

Immobiliària Espígul no només destaca pels seus èxits comercials, sinó també pel seu compromís amb la comunitat local. L’empresa ha participat activament en iniciatives comunitàries, suportant projectes culturals i esdeveniments locals. Aquesta implicació demostra el compromís d’Immobiliària Espígul amb el desenvolupament sostenible i el benestar de la comunitat. A més, l’aposta pels proveïdors locals, enforteix el teixit de PYMES gironines.

Perspectives pel 2024

Amb una base sòlida i una reputació establerta, Immobiliària Espígul encara els més alts objectius pel 2024. L’empresa es proposa expandir la seva àrea d’influència, explorar nous àrees mercats i continuar millorant els seus serveis amb les últimes tecnologies disponibles. Els clients poden estar segurs de que Immobiliària Espígul seguirà essent l’opció confiable i innovadora en el món immobiliari de Girona, Costa Brava i Sant Cugat del Vallès.

Noves promocions 2024

Aquest nou any ens portarà noves promocions de pisos i cases arreu del territori:

 • Girona
  • Montilivi
  • Domeny
  • Camiral Resort (PGA)
 • Costa Brava
  • Platja d’Aro
  • Sant Antoni de Calonge
  • Calella de Palafrugell
 • Barcelona
  • Sant Cugat del Vallès
  • Valldoreix
 • Andorra
  • Canillo

Amb un exitós 2023 com a fonament, Immobiliària Espígul mira cap al futur amb confiança i determinació. El 2024 promet ser un any brillant, ple de noves oportunitats i èxits per a aquesta destacada empresa immobiliària.

Estem molt agraïts als nostres estimats clients per la confiança en Immobiliària Espígul durant el 2023. La vostra elecció és la nostra millor recompensa. Estem impacients de continuar sent part dels vostres projectes el proper any.

Gràcies per ser l’èxit de la nostra història.

Segueix llegint

Veure-les totes
contractar una immobiliària
desembre 20, 2023

Per què contractar una immobiliària per a la gestió del teu lloguer?

Al sector del mercat immobiliari, trobar l’equilibri entre la comoditat i l’eficiència és el secret. Quan t’enfrontes a la decisió de llogar la teva propietat, sorgeix la pregunta inevitable: Per què contractar immobiliària per llogar el teu pist o casa? En aquest article, t’explicarem els beneficis de llogar el teu pis amb una immobiliària. També,…

vendre un pis amb hipoteca
gener 14, 2024

Els Passos per Vendre un Pis amb Hipoteca

Sabem com a Immobiliària Espígul que la decisió de vendre un pis amb hipoteca pot semblar difícil, però amb la informació i estratègies adequades, el procés pot ser ràpid i exitós.  Avui volem explicar els 5 passos per vendre de manera exitosa, centrant-nos en la complexitat afegida quan es tracta d’una propietat amb hipoteca. Abans…

Espígul