Idees nadalenques per decorar la teva llar aquest 2022

desembre 1, 2022

Primer de tot, una cosa que cal tenir en compte és que la decoració nadalenca és una cosa personal, en què influeixen els gustos decoratius de cadascú. Aquesta és una de les coses més especials de decorar casa nostra per Nadal: la personalització i la distinció, creant, d’aquesta manera, un ambient únic.

Ara sí, fes una ullada a tot el que t’expliquem a continuació i inunda la teva llar d’esperit nadalenc, comencem!

  • L’arbre de Nadal

Grans, petits, rústics, moderns, minimalistes, tradicionals, verds o de colors. Si hi ha alguna cosa que mai no pot faltar en la decoració de Nadal és l’arbre ben decorat.

No oblidis tapar el peu de l’arbre, de les boles, garlandes i llums, però sobretot no oblidis l’estrella que el corona. Si tens nens o mascotes a casa hauràs de pensar bé on el col·locaràs per evitar incidents.

  • Mima el rebedor

El rebedor és el primer que veus tant tu com la teva família i convidats, així que hauràs de tenir en compte fins al més mínim detall. Aprofita-ho per aconseguir un efecte nadalenc tan bon punt entris a casa.

Pots col·locar el pessebre, si ets d’aquells que segueix la tradició, unes espelmes i fins i tot un petit arbre.

  • Fes un centre de la taula bonic

Els centres de taula són un gran recurs tant per decorar qualsevol taula de casa com per vestir la taula per Nadal o Cap d’Any.

Us donem dos tipus que us ajudaran a dissenyar un centre de taula equilibrat i elegant: el primer truc és la repetició d’elements, per exemple moltes pinyes, diverses boles o diverses espelmes. El segon és comptar amb un fil conductor, és a dir, una característica o tema que unifiqui la composició com pot ser que comparteixin estil, color o material.

  • Presència d’estrelles i corones

Solen ser els accessoris decoratius que destaquen més per Nadal. Lluny de passar de moda o quedar-se en l’oblit, un any més continuen estant presents a la decoració nadalenca.

  • Acebo i vesc

Aquests sí que són tot un clàssic. Prova de col·locar-los en llocs tan diversos com les portes, entre les branques de l’arbre, als tovallons de la taula, damunt d’un marc de fotos o enganxats al calendari de la cuina, ja veuràs que bé queden!

  • Detalls tradicionals

És molt bo i positiu voler innovar, però el Nadal és el Nadal i, per això, també cal incloure aquells detalls nadalencs que els nostres pares o avis ens han inculcat des de petits, com ara els mitjons nadalencs.

  • Manualitats nadalenques

L’artesania està molt lligada a la decoració de Nadal. I és que tots aquells detalls fets a mà aporten un encant especial. Pots comprar-los als tradicionals mercats nadalencs o fins i tot fer-los tu mateix. Hi ha manualitats nadalenques molt senzilles perfectes per fer en família amb què gaudireu tant petits com grans.

  • Una bona il·luminació

Part del mèrit per aconseguir un ambient càlid, casolà i màgic resideix en la il·luminació.

A més de les garlandes de llums tens altres possibilitats per omplir de llum i màgia nadalenca qualsevol estança, com ara espelmes. Pots posar-ne una, moltes de diferents altures, fer-hi un centre, agrupar-les en una safata, col·locar-les als extrems de les escales, ficar-les en un fanalet o fins i tot decorar-les.

Ara que ja tens alguna idea per decorar la teva llar per Nadal, posa’t mans a l’obra per crear un ambient màgic i únic, de la mateixa manera com nosaltres ho intentem en cadascuna de les nostres construccions.

Des d’Espígul et desitgem unes bones festes.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 24, 2022

Nova promoció de pisos d’obra nova a Domeny

Aquesta promoció compta amb habitatges de 1, 2 i 3 habitacions, totes amb plaça de pàrquing i traster. A més, estan equipats de grans terrasses, espais exteriors i sales d’estar amb cuina office. Sabem que el medi ambient és un tema a tenir en compte sempre i, per això aquests pisos estan pensats per tenir…

desembre 7, 2022

Ajuts per a la millora de l’eficiència energètica als habitatges

Per això, us recordem que hi ha moltes maneres de contribuir per evitar que la contaminació mediambiental sigui més gran: des d’estalviar aigua, utilitzar electrodomèstics eficients, reduir el consum energètic en els sistemes de climatització i calefacció, així com buscar alternatives per pagar menys per l’electricitat, com la instal·lació de panells solars fotovoltaics, per exemple….

Espígul