Consells per a fer una mudança fàcil i ràpida

febrer 20, 2020

Ja és part de la vida el fet de canviar de casa. Tots hem passat per una mudança o quan vivíem amb els pares o quan ja hem volgut tenir el nostre espai. El moment de mudar-se és un procés de canvi que pot provocar estrès i nervis. Perquè això no succeeixi, cal comptar amb temps i una prèvia organització.

Des de Espígul us volem donar uns consells per facilitar el procés de mudança i agilitzar el canvi.

Tot comença per una bona planificació.

Aquesta us ajudarà a fer les coses de manera més estructurada i ràpida. Hi ha una sèrie de qüestions que s’han de tenir resoltes abans de començar a fer res: les caixes, els mobles, el transport, etc. S’han de quadrar aquestes coses per a seguir els dies establerts. Perquè en el cas de contractar una empresa de mudança, tot estigui planificat i no perdre temps ni diners.

La mudança és qüestió de temps.

Proposar-se fer la mudança amb un mes d’antelació evita l’aclaparament del moment. Fer les coses a poc a poc i de manera eficaç permetrà gaudir del procés i tenir-ho tot a punt per al dia senyalat.

  • En aquest període de temps, tens l’oportunitat de descartar tot allò que s’ha anat acumulant i de fer neteja d’allò que ja no vols.
  • Pots empaquetar per ordre, d’ús i importància de les teves pertinences. Per exemple: si la mudança és a l’estiu, la roba d’hivern no es farà servir, per tant, es pot empaquetar.
  • Encara que sembli obvi, omple les caixes per temàtiques i/o seccions i descriu el que hi ha dins amb un retolador a l’exterior de la caixa. És millor ser específics en aquest aspecte. D’aquesta manera a l’hora de fer la mudança vigilaràs si hi ha alguna cosa fràgil i facilitaràs la feina a l’hora de desempaquetar.

Un últim consell, per a fer de la mudança un acte divertit, demana ajuda als teus amics, familiars i coneguts. Pots gaudir molt de la mudança si saps organitzar-te. 

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 13, 2020

Quin és el valor mínim per a escripturar una propietat?

L’últim pas de la compra d’un habitatge és el d’escripturar la propietat. Aquest es fa després de la redacció i la firma del precontracte de compravenda i el pagament de les arres. Es tracta d’un tràmit en el que s’ha d’anar al notari per a gestionar l’escriptura pública de l’habitatge i inscriure l’acord de compravenda…

febrer 27, 2020

5 claus per una bona climatització

Una bona climatització a la nostra llar, ajuda a estalviar en calefacció i reduir les temudes factures del consum de gas i electricitat. En aquest post us donem algunes claus per aconseguir una bona climatització i mantenir-la: Les pèrdues de calor es produeixen quan la llar no està ben aïllada. És imprescindible comptar amb un…

Espígul