Els últims sistemes de domòtica per fer la teva llar intel·ligent

desembre 13, 2018

domotica y tecnologia en el hogar immobiliaria espigul

Fa anys que la domòtica s’ha convertit en una de les opcions principals en les que invertir. Estalviar diners i energia, comptar amb sistemes de seguretat i millorar la comoditat són alguns avantatges de la tecnologia a la llar. A continuació parlarem de quines són les innovacions més recents.

Novetats i curiositats

  • Control d’accés. Amb les noves panys electrònics no només controlaràs quantes vegades s’ha obert la porta al dia o si està ben tancada. També, inclús a distància, pots permetre l’accés a una persona en un moment donat. Deixar-se les claus deixarà de ser un problema!
  • Control dels electrodomèstics. A través d’apps podràs controlar la cafetera, la rentadora o el forn, entre altres aparells. Podràs establir les hores d’encès o apagat, els programes més adequats i rebre notificacions si alguna cosa no va bé.
  • Caigudes i accidents. Alerta molt útil si hi ha persones grans a casa. S’envia un missatge al teu mòbil i als serveis d’emergència si algú ha caigut a casa i no es pot aixecar.
  • Porter intel·ligent. Si no hi ha ningú a casa, pots desviar les trucades del porter automàtic al mòbil i controlar qui s’apropa al teu habitatge.
  • Il·luminació remota. Els últims sistemes permeten connectar i desconnectar les llums de casa en funció de les hores de sol. Ajustant el programa a l’horari solar aconseguiràs estalviar electricitat i diners. També permet apagar i encendre les llums en períodes de vacances per allunyar als lladres.

Si comptes amb electrodomèstics Bluetooth o amb connexió WIFI a la xarxa de la teva llar la domòtica està més a prop del que imagines. A més a més l’automatització és un element cada cop més present i en constant desenvolupament i indispensable en un futur.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 5, 2018

7 idees DIY per decorar la teva llar al Nadal

Segons l’estació de l’any (decoració d’estiu en altres posts) podem anar canviant la decoració de la nostra llar per adaptar l’ambient a les noves temperatures i activitats que realitzem a la llar. Si hi ha una estació on la decoració canvia al 100% l’aspecte i les sensacions dels nostres habitatges aquesta és el Nadal. És…

desembre 20, 2018

Qüestions a tenir en compte abans de comprar un habitatge

A l’hora de comprar un habitatge et convé tenir en compte diversos aspectes importants. És una compra que suposa una gran inversió pel que has d’intentar prendre aquesta decisió amb totes les garanties. Una de les primeres qüestions que es presenten és si convé fer-ho mitjançant una immobiliària o pel teu compte. Una immobiliària de confiança…

Espígul