Que necessites per fer una reforma?

juliol 25, 2019

No t’agrada aquell racó de la casa, o s’ha quedat anticuada aquella habitació on ara només guardes els trastos pero li podries donar un altre us, o tens una fuga d’aigua en el lavabo i l’has de canviar per complet. Sigui la reforma que sigui, aquí tens uns consells per fer-ho de la millor manera…

 

  • Que és el que necessites fer? Has de tenir clares les teves necessitats i el que més et convé. És una reforma estructural (per ampliar o reduir espais tirant o montant envans), una simple decoració (no calen permisos especials i és més una qüestió de disseny) o una reforma integral (es com refer l’espai desde el principi i canviar-lo per complet)?
  • Ajuda a la convivència amb els veïns. Acondiciona els espais comunitaris per tal d’intentar causar les menors molèsties a la comunitat i facilita el teu contacte als veïns per si sorgeixen problemes durant la reforma. 

  • Quant et vols gastar? Quan s’han de fer reformes, és indiscutible que el preu és un factor molt important a l’hora de tirar els materials, els professionals i el disseny de l’espai. És convenient tenir una idea de quina quantitat màxima de diners volem pagar per la reforma i deixar-ho mig tancat abans de començar, per tal d’evitar pagar més del que teniem pensat.

  • Confia en qui contractes. Els resultats que et poden donar uns treballadors no suficientment qualificats poden no ser el resultats que esperabes. Amb la contractació de treballadors professionals tens més garanties i seguretats de que l’obra surti tal i com esperaves.

   

  Espígul us anima a reformar poc a poc les vostres cases per tal de deixar-les com vosaltres voleu. Fer un canvi pot ser el que estaves buscant per donar-li uns nous aires a la teva casa.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 18, 2019

5 Tendències en decoració per l’estiu

Com ja sabeu, les modes són passatgeres i les tendències temporada rere temporada canvien. És per això que des d’Espígul us deixem l’última moda en decoració per aquest estiu: Colors: Tornen els tons més naturals. Aquest any 2019 el color de moda és el vermell ataronjat (òxid). Complementar els menjadors o habitacions de color beige…

agost 1, 2019

Comprar una casa a la platja 

És estiu i a l’agost és quan la majoria ens agafem les vacances Molts acabem triant zones de platja i sol. I és probable que alguna vegada t’hagis plantejat comprar-te un habitatge a la costa. Avui us presentem alguns consells que us poden servir si valoreu aquesta opció.   Contractar una immobiliària: És cert que…

Espígul