Dues alternatives al lloguer tradicional

setembre 30, 2021

Models d’habitatge coliving

Aquest concepte apareix després de l’èxit del Coworking. És un nou model d’habitatge que consisteix en compartir casa i espais amb persones afins a tu on poder compartir experiències laborals i vitals. 

El coliving neix a San Francisco, on van coincidir dos fenòmens: l’escassetat d’habitatges i l’arribada de molts joves professionals que arribaven a la ciutat amb ganes de socialitzar i viure noves aventures.

Com funciona el coliving?

El coliving es basa a llogar una habitació, normalment amb lavabo propi, en un edifici que té múltiples espais i serveis comuns amb la resta de llogaters.

Aquest nou model d’habitatge cada vegada és més comú en ciutats grans europees, tot i que Madrid i Barcelona ja opten per aquest tipus de lloguer alternatiu.

Nova fórmula: Built to rent


El Built to rent és una nova fórmula que aposta per construir cases per llogar-les. És una tendència que va néixer al Regne Unit, però que ràpidament es va estendre de forma internacional.

Com hem comentat anteriorment, actualment hi ha una gran demanda d’habitatges de lloguer. Joves i no tan joves que han abandonat la idea de comprar un immoble i busquen habitatges de lloguer de qualitat en les que quedar-se per un període llarg de temps.

Com és un habitatge Built to rent?


Són edificis o residències que s’han construït específicament per ser llogades. Per tant, estan fetes de materials molt resistents perquè durin el màxim de temps possible.

Són una bona opció per inversors, ja que es poden considerar com un negoci. Aquests habitatges són d’obra nova, i en general, compten amb un únic propietari que té tota la propietat i és gestionada per professionals.

En resum, el nou model Built to rent, són grans complexos d’habitatges creats i pensats pel lloguer, amb preus competitius i gestionats per empreses.

Els temps canvien i les necessitats també, la inestabilitat econòmica i laboral marca un punt d’inflexió en el mercat i també en els lloguers tradicionals.

A Espígul sempre estem al dia de les últimes tendències del sector immobiliari. Un dels pilars de la nostra empresa és la innovació, tant en les nostres construccions d’obra nova com en la recerca de nous formats de venda i lloguer d’immobles. 

Des d’Immobiliària Espígul comptem amb més de 30 anys d’experiència en la gestió d’immobles de lloguer. Si vols trobar un pis de lloguer acord amb les teves necessitats a Girona o rodalies o bé ets propietari d’un pis i el vols llogar, pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 23, 2021

Guia per decorar casa teva amb plantes

Cuina La cuina és molt bon espai per tenir plantes aromàtiques. Tenen doble funcionalitat: serveixen com a decoració i també per cuinar els teus plats preferits. Les plantes aromàtiques tenen múltiples beneficis tant per la casa com per tu.  Menjador  L’estança de les plantes per excel·lència. Si tens mascotes recorda escollir espècies que no siguin…

octubre 7, 2021

Guia per comprar la teva primera casa

1. Tingues clar el teu pressupost Saber de quin capital disposes i com el vols invertir. Aquest primer pas t’ajudarà a saber quina despesa d’hipoteca mensual pots assumir i moltes altres despeses que un habitatge comporta. 2. Busca i informa’t Has de decidir en quin tipus d’habitatge vols viure i en quina zona. No és…

Espígul