Descobreix les cases sostenibles a Girona, Costa Brava i Sant Cugat.

febrer 8, 2024

cases sostenibles

La construcció sostenible és la nostra passió, i volem compartir les últimes tendències construcció de cases sostenibles que transformaran la teva manera de viure.

Vols viure en una casa sostenible i eficient energèticament?

A Immobiliària Espígul, entenem la importància d’integrar recursos sostenibles a casa teva per millorar la qualitat de vida de la teva família i contribuir a la cura de l’entorn. Volem oferi solucions ambientals per generar un impacte positiu en el teu dia a dia. Com? Estalviant energia i diners.

Quines tecnologies sostenibles pots incorporar a casa teva?

Quines tecnologies tenen les cases sostenibles:

 • Panells solars per subministrament elèctric d’origen fotovoltaic.
 • Aires condicionats alimentats amb energia solar.
 • Punts domèstiques d’electricitat per a la càrrega de vehicles elèctrics i híbrids endollables.
 • Bombes d’aigua accionades amb energia solar.
 • Enllumenat extern autònom.
 • Sistemes de seguretat amb funcionament autònom i tecnologia 3G i 4G.
 • Telecomunicacions amb suport satèl·lit i energia solar.
 • Sistemes solars tèrmics de subministrament d’aigua calenta a la llar.

Viu d’una manera més eficient i ecològica!

Raons per implementar tecnologies sostenibles a casa teva:

 1. Converteix-te en prosumer: Genera la teva pròpia energia amb panells solars o generadors eòlics, convertint-te en un prosumer que contribueix al cuidat del medi ambient.
 2. Incrementa el valor del teu immoble: La inversió en tecnologies sostenibles revalora la teva llar, oferint beneficis a llarg termini i millorant l’eficiència en la gestió de recursos.
 3. Redueix la factura del servei públic d’energia: Aprofita l’energia solar o eòlica per minimitzar la teva factura d’energia, reduint la dependència de les companyies elèctriques.
 4. Millora el rendiment: a través dels escalfadors solars d’aigua pots aconseguir a un 80% superior, generant estalvis significatius.
 5. Lluita contra el canvi climàtic: A l’adoptar tecnologies de les cases sostenibles, contribueixes activament a la reducció de l’empremta de carboni, minimitzant l’impacte ambiental i promocionant un estil de vida més verd.

A immobiliària Espígul creiem en la construcció sostenible gràcies a cases passives.

Si no saps què és, fes clic a casa passiva i t’ho expliquem al següent post, descobreix les bases d’una construcció eficient.

El nostre equip d’experts en cases sostenibles està llest per guiar-te en la integració d’aquestes tecnologies i fer de la teva llar un espai eficient i amigable amb el medi ambient. Reserva una trucada.

Segueix llegint

Veure-les totes
Preus pis lloguer
febrer 2, 2024

Preus Pis Lloguer a Catalunya: Un Canvi del Mercat Immobiliari

Aquest mes de febrer marcarà una fita al mercat immobiliari català amb la reincorporació de mesures de control de preus a 140 municipis en el lloguer. Aquest acord entre la Generalitat i el Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana (MIVAU) reactivarà la limitació de preus pis lloguer, una mesura que, segons la Llei d’Habitatge, congelarà les…

Espígul