Descobreix les cases sostenibles a Girona, Costa Brava i Sant Cugat.

febrer 12, 2024

cases sostenibles

La construcció sostenible és la nostra passió, i volem compartir les últimes tendències construcció de cases sostenibles que transformaran la teva manera de viure.

Vols viure en una casa sostenible i eficient energèticament?

A Immobiliària Espígul, entenem la importància d’integrar recursos sostenibles a casa teva per millorar la qualitat de vida de la teva família i contribuir a la cura de l’entorn. Volem oferi solucions ambientals per generar un impacte positiu en el teu dia a dia. Com? Estalviant energia i diners.

Quines tecnologies sostenibles pots incorporar a casa teva?

Quines tecnologies tenen les cases sostenibles:

 • Panells solars per subministrament elèctric d’origen fotovoltaic.
 • Aires condicionats alimentats amb energia solar.
 • Punts domèstiques d’electricitat per a la càrrega de vehicles elèctrics i híbrids endollables.
 • Bombes d’aigua accionades amb energia solar.
 • Enllumenat extern autònom.
 • Sistemes de seguretat amb funcionament autònom i tecnologia 3G i 4G.
 • Telecomunicacions amb suport satèl·lit i energia solar.
 • Sistemes solars tèrmics de subministrament d’aigua calenta a la llar.

Viu d’una manera més eficient i ecològica!

Raons per implementar tecnologies sostenibles a casa teva:

 1. Converteix-te en prosumer: Genera la teva pròpia energia amb panells solars o generadors eòlics, convertint-te en un prosumer que contribueix al cuidat del medi ambient.
 2. Incrementa el valor del teu immoble: La inversió en tecnologies sostenibles revalora la teva llar, oferint beneficis a llarg termini i millorant l’eficiència en la gestió de recursos.
 3. Redueix la factura del servei públic d’energia: Aprofita l’energia solar o eòlica per minimitzar la teva factura d’energia, reduint la dependència de les companyies elèctriques.
 4. Millora el rendiment: a través dels escalfadors solars d’aigua pots aconseguir a un 80% superior, generant estalvis significatius.
 5. Lluita contra el canvi climàtic: A l’adoptar tecnologies de les cases sostenibles, contribueixes activament a la reducció de l’empremta de carboni, minimitzant l’impacte ambiental i promocionant un estil de vida més verd.

A immobiliària Espígul creiem en la construcció sostenible gràcies a cases passives.

Si no saps què és, fes clic a casa passiva i t’ho expliquem al següent post, descobreix les bases d’una construcció eficient.

El nostre equip d’experts en cases sostenibles està llest per guiar-te en la integració d’aquestes tecnologies i fer de la teva llar un espai eficient i amigable amb el medi ambient. Reserva una trucada.

Segueix llegint

Veure-les totes
Preus pis lloguer
febrer 2, 2024

Preus Pis Lloguer a Catalunya: Un Canvi del Mercat Immobiliari

Aquest mes de febrer marcarà una fita al mercat immobiliari català amb la reincorporació de mesures de control de preus a 140 municipis en el lloguer. Aquest acord entre la Generalitat i el Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana (MIVAU) reactivarà la limitació de preus pis lloguer, una mesura que, segons la Llei d’Habitatge, congelarà les…

requisitos para pedir una hipoteca
març 7, 2024

Quins són els requisits per sol·licitar una hipoteca?

A Immobiliària Espígul, entenem que el procés d’adquirir un habitatge és una decisió emocionant però també complexa. Un dels passos més significatius és obtenir una hipoteca, i, per això, és essencial conèixer i preparar-se per als requisits que aquest procés comporta. A continuació, et mostrem quins són els requisits per sol·licitar una hipoteca. Requisits per…