Descobreix els 5 avantatges indiscutibles de comprar una casa

agost 13, 2020

Us deixem un llistat dels 5 Avantages que gaudiràs si vius en una casa:


Espai

Una de les principals avantatges de comprar una casa és la possibilitat de construir i ampliar l’espai de la casa al teu gust. Les cases solen estar sobre parcel·les amb més superfície i per tant es pot aprofitar depenent de les teves necessitats.

També, els espais comuns que hi solen haver en un edifici de pisos com els trasters i garatges són propis i no s’han de compartit amb els veïns.

La valuosa tranquil·litat

Les cases solen estar situades en zones allunyades del centre de la ciutat. L’entorn sol ser molt més tranquil, ideal per a famílies amb nens que volen viure lluny del bullici de la ciutat.

També, viure en una casa ofereix una independència i privacitat que un pis mai podrà donar. Viure en un pis sempre està condicionat pels veïns i els sorolls de carrer, dos aspectes que a vegades poden ser poc agradables.

Entorn

Moltes cases compten amb dos elements claus: jardí i/o piscina. Degut a la situació viscuda amb el COVID-19 estem segurs que s’han tornat prioritaris per a moltes famílies. Tenir un espai propi on poder fer vida al aire lliure representa una qualitat de vida que un pis no et pot donar.

Comprar una casa amb jardí i piscina, si el teu pressupost ho permet, és una de les millors opcions del mercat actualment.

 

Paradís per la teva mascota

Els animals agraeixen tenir espai per córrer i saltar. Sobre tot quan es tenen gossos de mides grans, és convenient que puguin tenir aquesta zona exterior i no estar tancat en quatre parets.

Llibertat

Llibertat d’escollir el color de la façana, de si poses toldo o pergola o simplement llibertat de poder fer una barbacoa amb la roba estesa (amb les seves conseqüències, esclar). Ah, important, també t’estalvies les despeses i reunions de la comunitat. 

Quan compres una casa, totes les decisions van al teu càrrec per tant pots escollir el que més et convingui segons els teus gustos, necessitats i pressupost.

Està clar que hi ha altres factors que determinen la compra d’un habitatge però, habitualment comprar una casa, és una decisió permanent per tant s’ha de meditar amb calma i repassar totes les opcions abans de fer el gran pas.

A Espígul tenim disponibles una gran varietat de cases en venda a Girona i rodalies. Som immobiliària i constructora per tant disposem de cases ja construïdes i llestes per entrar a viure, cases per reformar i també cases d’obra nova que et permeten la personalització dels acabats. 

A més a més, si ja tens un terreny disponible podem construir la casa dels teus somnis, visita les Cases Espígul pensades per l’estalvi energètica en la comoditat i la funcionalitat per viure relaxadament. 

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 6, 2020

Potser t’estàs preguntant si és una bona opció comprar un pis d’obra nova?

És difícil trobar un pis que encaixi amb totes les teves necessitats, per això et recomanem fer una llista amb uns punts claus abans d’escollir el teu futur pis: Saber quin tipus d’habitatge vols, no és el mateix comprar un pis d’obra nova amb tots els acabats nous que adquirir un pis que s’ha de…

agost 20, 2020

Tot el que has de saber per comprar un pis obra nova sobre plànol

Comprar un pis d’obra nova sobre plànol té moltes avantatges:  Facilitats de pagament de l’habitatge. En el cas de comprar un pis d’obra nova, no s’ha d’abonar el total del 30% del preu, com es fa habitualment amb un pis ja construït, si no que ho pots anar fent a plaços. S’ha de realitzar una…

Espígul