Consells per una terrassa i jardí de 10

agost 15, 2019

A l’estiu, la decoració pren importància, sobretot el jardí i la terrassa que tant al dia com a les nits de calor l’utilitzem per a relaxar-nos, sigui amb els amics o familiars. A Espígul us deixem unes idees per decorar-ho de 10.

 

1.Fusta, vímet, bambú amb fibres.

Aquest any predomina la decoració de fusta juntament amb fibres naturals i tocs metàl·lics amb elements decoratius de coure o ciment.

2.Mobiliari

Els elements decoratius de ferro i acer segueixen sent la tendència de 2019 dels espais exteriors. A més a més són materials resistents al factor meteorològic i al pas del temps.

3.Color

El color és clau per donar vitalitat i sensació de benestar al nostre jardí.

4.Teixits

Afegir a l’espai uns coixins és una recomanació per tal de crear més calidesa a l’ambient quan vinguin convidats.

5.Gespa

La naturalesa és un dels factors més importants per tenir en compte a l’hora de decorar el jardí o la terrassa. Si comptes amb un gran espai, pots optar per posar-hi gespa, ja que aporta frescor i és molt agradable de veure.

6.Parquet

Un altre factor per donar més ambient i calidesa al teu jardí o terrassa és el parquet. Juntament amb la gespa dóna una sensació acollidora.

7.Zones de pedra

Els camins de pedra combinats al costat del jardí comporten un gran valor que transmeten tranquil·litat i són un encant estèticament.

8.Plantes

Les plantes donen un toc essencial al nostre jardí o terrassa són la decoració més encertada, ja que comporten calidesa i pau a l’espai.

9.Il·luminació

Una bona il·luminació canvia tot l’espai i l’ambient de la teva terrassa o jardí. Les guirnaldes i les espelmes són una gran opció.

10.Altres

Si hi teniu prou espai i us encanta passar estones al vostre jardí les fonts d’aigua són un luxe i els mini-bars creen tendència durant l’estiu.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 8, 2019

Que has de saber abans de comprar un solar per construir un habitatge?

Abans de construir un habitatge cal tenir en compte certs detalls per tal que després no ens emportem cap sorpresa. Des d’Espígul us deixem els passos a seguir abans de comprar un solar per construir el vostre habitatge.   S’ha de saber si el sòl és rústic o bé és edificable. El primer pas a…

agost 22, 2019

Guia per saber qui ha de pagar les reparacions al lloguer

Esteu en un pis de lloguer i teniu dubtes sobre si s’encarrega el propietari o vosaltres de pagar les reparacions? Us donem una guia per saber les responsabilitats per part de l’arrendador i el llogater.   Arrendador Les obligacions de l’arrendador són mantenir en bon estat tots els elements necessaris per tenir l’habitatge unes bones…

Espígul