Consells per tancar la casa d’estiu

setembre 6, 2019

Un cop acabades les boniques i tan esperades vacances d’estiu, toca tornar a casa i deixar l’apartament de la platja o la caseta de la muntanya. Però, com ho has de fer perquè l’any que ve no hagis de preocupar-te de res?

Encara que al final de les vacances en l’últim que pensis és a netejar i ordenar, és important que ho facis abans de tornar a casa. Neteja la casa, escombra i frega els terres, organitza la cuina i no t’oblidis de les finestres. Sabem que al final de les vacances no ve de gust, però val la pena perquè la brutícia no s’acumuli i per no haver de fer-ho quan comences amb tantes ganes les vacances de l’any que ve.

Recordeu tancar la clau de l’aigua, del gas i baixar els ploms per a la llum i electricitat. Això ajuda a que els errors d’última hora no surtin cars o que qualsevol problema que pugui sorgir durant la temporada que no utilitzis la casa pugui desaparèixer.

Deixa recollides i assegurades les coses de l’exterior, com cadires, para-sols o tendals, decoracions o testos. El temps pot tornar-se en contra teva amb vent i pluja i deixar-te sense les teves pertinences de terrassa o jardí.

No deixis coses de valor en un habitatge que no visitaràs en molt de temps, no saps el que pot passar i millor que es quedi a només un ensurt i no s’hagin de lamentar danys majors.

Així que, encara que et pesi, amb aquests petits consells, ja pots deixar tancat el teu habitatge d’estiu durant una llarga temporada amb l’única preocupació de quan tornar a agafar vacances.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 29, 2019

Avantatges de contractar un interiorista

Els interioristes tenen una tasca molt important, ja que són les persones encarregades de què la teva casa sigui acollidora i t’encanti. Una mala decoració d’interior pot perjudicar l’experiència de viure en la teva pròpia casa.   Per això, aquí us expliquem quins beneficis aporten els interioristes: Decoració personalitzada i a mida. Un interiorista que…

setembre 12, 2019

Consells per il·luminar una casa sense finestres?

No sempre es té la sort de viure en una casa amb molta llum natural o amb totes les habitacions amb finestres a l’exterior. Per això avui, us ajudem amb alguns consells per il·luminar els espais interiors d’aquells habitatges que rebin poca llum. Fes els espais de l’habitatge el més oberts possibles. Com menys portes…

Espígul