Consells bàsics per comprar un habitatge antic

setembre 20, 2018

comprar cases antigues immobiliaria espigul

En el sector immobiliari comprar habitatges antics pot ser un gran sinònim d’inversió. Però si ets un particular i no tens experiència en aquest tema, pot ser que et fixis només en el preu, que sol ser més baix que els habitatges de construcció o oblidar-te d’alguns factors importants a l’hora d’escollir l’habitatge que vols comprar.

Des d’Immobiliària Espígul pensem que poden ser de gran utilitat els següents consells:

Consells bàsics per comprar un habitatge antic

El primer a tenir en compte és si l’edifici disposa d’ascensor. En pisos molt antics és molt freqüent trobar-nos aquest handicap d’haver de pujar a peu per les escales. Si tens l’opció de comprar un habitatge amb la comoditat de l’ascensor, revaloritzara el valor de la teva casa.

L’orientació sempre és la millor. Això farà que el sol entri i sempre es tingui una temperatura agradable. Els pisos amb orientació nord, el gast de calefacció sol ser més elevat, ja que quasi no es poden aprofitar els raigs del sol.

També hem de valorar l’estat de les instal·lacions, sostres i parets i contar una part del pressupost de gastos per fer alguna reforma necessària.

Hauràs de comprovar si a prop de l’habitatge hi ha serveis mínims per a les necessitats del dia a dia. També és recomanable tenir en compte les combinacions amb el transport públic o la disposició de pàrquing.

Si a l’habitatge hi ha mobles antics, pots aprofitar-los per donar-los un toc personal i convertir la teva nova llar en un verdader espai rústic i acollidor.

Aquests consells per comprar habitatges antics són només els primers passos perquè et decideixis per la millor opció de compra. No oblidis d’assegurar-te que la teva capacitat econòmica sigui suficient per poder pagar totes les despeses que requereix.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 13, 2018

Tendencies de decoració per la tardor

Canvi de temporada i per tant canvi de tendències. Amb l’arribada del fred i a vegades pluja i el canvi horari, durant la tardor sempre ve més de gust fer plans a casa. Si tens pensat renovar l’estil de la teva llar, tingues en compte les tendències de decoració per aquesta tardor. Velvet. Sense cap…

setembre 27, 2018

Noves tendències del sector immobiliari

Les agències i els nostres clients estem actualitzats de les tendències més influents en el sector immobiliari. Aquestes acaben afectant els nostres interessos, per tant val la pena conèixer-les de primera mà, ja que facilita arribar a un acord favorable per totes les parts. A continuació, t’expliquem les claus del mercat de lloguer. Augmenta l’interès pels…

Espígul