Comprar Sobre Plànol: Estalviar Diners i Personalitzar la teva llar

octubre 26, 2023

comprar-sobre-planols girona

Com seria comprar una llar que s’adapti perfectament als teus somnis? I si et digués que això és possible amb la compra del teu habitatge sobre plànols?

Abans de res, volem explicar-te els beneficis de comprar sobre plànols i com s’estructuren els pagaments en aquest procés que a vegades pot ser estressant.

Si alguna vegada t’has preguntat sobre els avantatges d’adquirir una propietat en construcció, has arribat al lloc adequat! A Immobiliària Espígul tenim promocions de pisos d’obra nova a la ciutat de Girona.

Què Significa Comprar Sobre Plànols?

Abans de submergir-nos en els beneficis, és crucial entendre què implica comprar una vivenda sobre plànols. Quan compres sobre plànols, estàs adquirint una propietat que encara està en construcció. Aquest enfocament ofereix una sèrie d’avantatges que simplement no es troben al comprar propietats ja construïdes.

Els beneficis de Comprar Sobre Plànols

Saber quan és el millor moment per comprar el teu pis sobre plànols és el més important. Comencem per detallar els beneficis de comprar la teva propietat sobre plànols.

  • Flexibilitat en el Disseny: Tenir l’oportunitat de personalitzar la teva llar des del principi. Això és possible amb la compra de pisos sobre plànols; pots triar acabats, colors i detalls que s’adaptin al teu estil de vida.

  • Preus Competitius: Quan compres sobre plànols, sovint trobes preus més atractius que al mercat de propietats ja construïdes. A més, a Espígul oferim promocions i descomptes exclusius.

  • Temps d’Entrega Controlats: En comprar sobre plànols, tens una estimació clara de les fases de construcció per poder saber en cada moment els terminis i la data de lliurament.

Promoció Pisos Espígul Obra Nova

Descobreix la Promoció a Girona: Rutlla 217

Una excel·lent oportunitat per experimentar els beneficis de comprar sobre plànols es presenta a la promoció de pisos a Girona, Rutlla 217. Situada en un indret privilegiat de la ciutat, aquesta promoció ofereix una experiència de vida única. Amb estades dissenyades amb cura i amb els darrers avenços en tecnologia i comoditats. La promoció de pisos d’obra nova Rutlla 217 és el lloc ideal per a aquells que busquen una llar moderna i funcional a Girona.

Gràcies al nostre equip d’arquitectes i interioristes podràs estar al dia de tota la fase de construcció per poder dissenyar al teu gust cada estança.

A més, com s’estructuren els pagaments en aquesta promoció?

En comprar sobre plànols a Rutlla 217, els pagaments estan distribuïts de manera intel·ligent al llarg del procés de construcció. Aquest mètode proporciona una gran flexibilitat financera als compradors, permetent-los planificar les seves finances de manera efectiva mentre observen com la seva futura llar pren forma dia a dia.

Comprar sobre plànols representa una oportunitat per adquirir una propietat dissenyada al teu gust i estalviant diners. Tenir l’estil de vida contemporani i còmode que tant has desitjat, ara ja és realitat.

No esperis més per explorar aquesta emocionant opció d’habitatge i posa’t en contacte amb el nostre equip.

Segueix llegint

Veure-les totes
metres-utils-construits
octubre 20, 2023

La importància d’entendre la diferència entre metres útils i construïts

Si ets aquí, és perquè t’estàs embarcant en una aventura de comprar una casa o pis. Un dels aspectes crucials abans de triar la casa o pis dels teus somnis és entendre la diferència entre metres útils i construïts. No et preocupis, estem aquí per aclarir tots els teus dubtes amb la guia per a…

construcció-casa-luxe
novembre 2, 2023

Cases de Luxe: Les Tendències en la Construcció del 2024

Segur que alguna vegada has somiat tenir una casa de luxe amb les últimes tendències d’interiorisme. En aquest post, et convidem a deixar-te portar en un viatge on podràs descobrir les últimes tendències en la construcció de cases de luxe per a l’any 2024. Des d’aspectes d’innovació arquitectònica, els materials d’avantguarda i els dissenys d’interiors…

Espígul