Girona, Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Rutlla 217

Des de 280.000 €
155 m2
2
2

Descripció de la promoció

🌟 Promoció Rutlla 217: Pisos d’Obra Nova al Centre de Girona 🌟

Benvingut a la Promoció Rutlla 217, una joia arquitectònica de la reconeguda Immobiliària Espígul a Girona. Aquesta exclusiva promoció ofereix una oportunitat única per aconseguir un espai de vida excepcional al cor de la ciutat.

Característiques Destacades:

  • Estil Minimalista i Modern: Els pisos de la Promoció Rutlla 217 es caracteritzen pel seu disseny minimalista i modern, que combina elegància amb funcionalitat.
  • Eficiència Energètica Avançada: Compromesos amb la sostenibilitat, tots els habitatges estan dissenyats per aconseguir una eficiència energètica òptima, proporcionant un menor impacte ambiental i un estalvi en les despeses de consum.
  • Ubicació Privilegiada: Situats al centre de Girona, els residents de Rutlla 217 poden gaudir de la proximitat a tots els serveis, restaurants, parcs i zones d’oci de la ciutat.

Sobre Immobiliària Espígul: Des de la seva fundació fa més de dues dècades, Immobiliària Espígul s’ha destacat com a líder en la construcció d’habitatges d’alta qualitat a la regió. Amb un compromís inquebrantable amb l’excel·lència i la satisfacció del client, l’empresa ha guanyat una reputació envejable en el sector immobiliari.

La seva experiència en projectes d’obra nova garanteix que cada promoció d’Immobiliària Espígul sigui un testimoni de mestria artística i enginyeria de primer nivell.

Descobreix la perfecta fusió entre modernitat, confort i sostenibilitat a la Promoció Rutlla 217. Posseeix el teu somni avui mateix amb Immobiliària Espígul.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Jardí

Ubicació de la promoció

Unitats de la promoció

Tipus
Superfície
Preu

Ref RUTLLA217

T’interessa?

Espígul