Com preparar la meva casa o pis per vendre més ràpid i al millor preu

juny 25, 2020

Si tens una propietat que t’agradaria vendre has de saber si compleixes aquests 5 consells bàsics de com preparar el teu pis o casa per vendre en un temps rècord i aconseguir que  tota persona que visiti el teu habitatge tingui una agradable experiència.

Gràcia a la nostra trajectòria, Immobiliaria Espígul com a immobiliària de lloguer i venda podem dir com has de presentar el teu habitatge per enamorar a primera vista als futurs compradors.

Pren nota dels punts que comentem en aquest post de com preparar al teu immoble. Descobriràs els 5 aspectes bàsics que has de tenir en compte abans de posar el teu pis o casa en venda. Preparats, preparades … som-hi!

1.- Repara, millora els desperfectes i il·lumina.

Aquest primer punt és un dels més importants. Repara tot el que puguis amb inversions baixes perquè la teva llar no sembli un pis descuidat.

A continuació et detallem els aspectes que has de reparar o millorar abans de publicar l’ anunci de venda del teu immoble:

 • Pintar les parets i sostres amb tons clars.

D’aquesta manera aporta més llum. Els tons neutres com els blancs i grisos ajuden a transmetre objectivitat, així cadascú pot imaginar el pis o casa al seu gust. Tenir les parets de diferents colors o en tons molt intensos, són decisions molt personals i pot ser que el futur comprador no se senti identificat.

 • Bona il·luminació.

Revisa que tots els endolls i les bombetes de la casa funcionen. La llum juga un paper molt important en estades petites ajudant a augmentar la percepció de la mida de l’habitació. Recomanem 60W com a mínim de potència en la majoria de les estances excepte en algun racó que pots col·locar un llum d’ambientació més groc càlid convertint l’espai més acollidor.

 • El terra que no et passin per alt.

Sí, mirem on trepitgem! Important no tenir diferents estils a terra intentant unificar els materials i els colors. Encerar el parquet o el paviment hidràulic seria ideal per lluir més brillantor mentre els futurs compradors es passegen pel pis.

 • Equipament en bon funcionament.

Assegura’t que tots els interruptors funcionen, les aixetes no gotegen i les persianes no estan encallades per evitar moments incòmodes mentre estàs ensenyant el teu pis o casa. Pots canviar els aplics vells, reparar o substituir les aixetes si estan malmeses o fins i tot reparar les persianes.

El mal funcionament de les instal·lacions i els equipaments de l’habitatge poden contribuir a experiències negatives, i aquestes imperfeccions es poden convertir en penalitzacions en el preu final de l’oferta. Es converteixen en el discurs perfecte per demanar rebaixes en el preu.

2.- Neteja i ordena a fons!

No oblidis dels racons més difícils com darrere la nevera, juntes de les rajoles sobretot del bany i cuina. Les prestatgeries més inaccessibles també, sovint les visites volen veure tots els espais d’emmagatzematge possibles. Per això, poden demanar moure mobles, obrir armaris i tafanejar tots els racons.

Tenir l’interior dels armaris i les estanteries ordenades poden ajudar molt i molt! Mai saps quin moble demanarà moure el teu futur comprador i vigila què pot sortir al descobert.

3.- Cuina i bany.

Com hem detallat més amunt totes les aixetes i equipament dels banys i cuina han d’estar en bon funcionament. Però t’expliquem què més pots fer en aquestes estances per preparar la teva casa per vendre.

 • Comencem pel bany:
  • Canviar la cortina de bany per una de nova.
  • No deixar a la vista els raspalls de dents, pintes o productes relacionats amb l’higiene personal, ja que pot ser molt desagradable per als visitants.
  • Tenir les tovalloles netes i ben doblades.

 • Ara la cuina …
  • Aclarir el taulell d’electrodomèstics i altres elements no necessaris del dia a dia.
  • Evitar tenir plats i altres estris bruts o per rentar. Aquest punt és un must have.
  • Arreglar armaris que no tanquin bé i tenir l’interior d’aquests ben ordenats. Segur que els visitants voldran veure com està emmagatzemat.
  • I finalment … Treu imants i fotos de la teva nevera.

4.- Les olors són essencials

Una de les característiques que influeixen molt més del que et pots imaginar és l’olor del teu pis o casa. No t’ho creuràs però fins i tot hem detectat que aquest punt de vegades és la clau per vendre o no un immoble.

Hi ha olors que són agradables per a la gran majoria així que t’expliquem què pots fer si estàs pensant a vendre el teu pis o casa:

 • Primer punt i bàsic: ventilar totes les estances.
 • Flors naturals si és possible a part de la bona olor, donen molta alegria i vidilla a les habitacions.
 • Tenir espelmes perfumades o ambientadors suaus.

Has de tenir en compte les olors desagradables que has d’evitar a causa que poden ser invasives o molt personals. A continuació et deixem una llista:

 • Olors relacionades amb animals domèstics.
 • Olor de menjar acabat de cuinar, pot ser molest com els fregits o cuits pesats.
 • Espais sense ventilar contenen de vegades olors d’humitat o l’ambient pot ser més dens convertint l’habitació en desagradable.

5.- Posada en escena: Llums, càmera i acció!

Ara sí l’últim pas … La decoració i objectes personals. Si tens un excés d’elements decoratius o massa personals com fotos familiars, treballs manuals dels nens, souvenir dels teus viatges és 100% recomanable treure’ls perquè els visitants no es distreguin amb aquests detalls. Els futurs compradors han d’imaginar-se vivint en el teu pis o casa, així que un dels aspectes més important és no tenir referències dels antics propietaris.

Així que records fora… I converteix el teu habitatge en un escenari net, atractiu i acollidor per als altres.

Des d’Immobiliària Espígul sabem que si compleixes aquests consells podràs vendre ràpidament, fàcil i al millor preu; i aconseguir que la teva casa destaqui de la resta de competidors, ja que en sortir els visitants tindran un millor record de l’experiència.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 18, 2020

El nou servei que has de conèixer si vols vendre el teu immoble de manera ràpida, segura i satisfactòria

Què és eHome? Un nou concepte d’immobiliària que s’adapta a l’entorn digital i a les noves necessitats dels propietaris. Des de l’experiència d’Immobiliària Espígul i alineats a la revolució tecnològica oferim serveis d’immobiliària online amb tota la fiabilitat, experiència per convertir-nos en la teva immobiliària de confiança. Amb eHome tot és més fàcil i podràs…

Espígul