Com introduir el color pantone 2020 a la decoració

gener 9, 2020

Pantone® Inc és l’empresa creadora del sistema d’identificació, comparació i comunicació del color Pantone Matching System®. Com cada any, presenta el Pantone Color of the Year i aquest 2020 és el PANTONE 19-4052 Classic Blue.

Tal com esmenten a la seva pàgina web, aquest color és un to blau atemporal. Destaca per la seva elegància i simplicitat.

A continuació us mostrem alguns exemples a diferents habitacions per a introduir el color a les vostres llars.

El dormitori és una habitació on refugiar-se i descansar. El Classic Blue aporta sensació de pau i tranquil·litat. Ja que és un color obscur es podria utilitzar per als detalls perquè si no es perdria la llum dels colors clars. Uns coixins extres o un cobrellit poden donar un toc subtil però eficaç per aconseguir una zona relaxant.

Si a la vostra llar disposeu d’un espai on treballar o un despatx, és un lloc ideal per decorar amb Classic Blue. En aquest cas, infon confiança i connexió. Penja quadres o il·lustracions on el color predominant sigui el blau. Inclús si us atreviu, podeu pintar la paret. A més a més combinar la cadira o catifa ressaltaran el desig de consolidar uns fonaments fiables. El despatx serà un punt de la casa on concentrar-se i aportarà una claredat que ajudi a enforcar de nou els pensaments.

Si esteu pensant a canviar la decoració de la vostra llar o d’alguna estança, podeu introduir el Classic Blue i seguir les tendències d’aquest any 2020. Per complementar aquests consells i fer que la teva decoració mai passi de moda, us recomanem aquest post del blog.

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 2, 2020

Es pot estalviar amb unes finestres eficients?

Estalviar gràcies a unes finestres de qualitat, sostenibles i eficients sí que és possible. Formen part de l’habitatge i per tant, tenir-les en compte és clau a l’hora de fer un canvi per a poder estalviar. En el mercat existeix una gran oferta de finestres eficients. Són aquelles que fan que estalvií energia gràcies al…

gener 16, 2020

Quines són les funcions d’un agent immobiliari?

A cada sector és important comptar amb professionals que sàpiguen quin és el seu treball i el facin bé per tal de complir amb les seves responsabilitats. En el sector de la immobiliària, l’actor principal és l’agent immobiliari. El seu treball va més enllà de la venda d’immobles. A més de treballar amb propietats també…

Espígul