Com fer que la visita al teu pis sigui un èxit

gener 20, 2022

Les visites són un dels passos claus per formalitzar la venda, és el moment en què els compradors es fan a la idea de si es veuen vivint allà i si s’adapta a les seves necessitats.

Per què és important ensenyar bé la casa?

  • Perquè en les visites es pren la decisió de compra.
  • Perquè preparar l’habitatge pot augmentar el seu preu de venda.
  • Perquè dissenyar una bona estratègia per ensenyar la casa redueix el temps de venda.

Tots aquests avantatges només es compleixen si la visita és tot un èxit i en el post d’avui parlarem de consells per organitzar una visita per vendre el teu pis amb èxit. 

Com organitzar una visita per vendre el teu pis

  1. Planifica les teves visites: Reserva algunes hores de la setmana o cap de setmana per ensenyar l’habitatge, de manera que la persona interessada pugui adaptar-se a elles. Intenta triar hores amb llum natural perquè la casa es vegi més bonica i lluminosa.
  2. Procura tenir la casa neta i ordenada: Com hem dit, la primera impressió compta molt. Intenta aconseguir un ambient agradable i acollidor per a poder transmetre seguretat als interessats.
  3. Prepara un petit tour pel teu habitatge durant la visita: Rep cordialment als interessats, ensenya cada ambient posant èmfasi especial en els avantatges. També pots aprofitar per compartir alguna bona experiència que hagis tingut a la casa.
  4. Conclou la visita: És possible que els interessats vulguin parlar de números. Intenta fer-ho en finalitzar la visita; després que vegin l’habitatge. Si no et contacten després d’una setmana d’haver visitat el pis, prova de trucar-los o enviar un missatge per saber si realment estan interessats.
  5. Fes seguiment de compradors potencials: Després de la visita és important donar-los espai als interessats, i a un mateix, per a analitzar les propostes.

3 consells perquè la visita al teu pis sigui un èxit

En la primera visita al teu pis, has d’aconseguir treure-li el màxim partit. 

La decoració i objectes personals. Si tens un excés d’elements decoratius o massa personals com fotos familiars, treballs manuals dels nens, souvenirs dels teus viatges… és 100% recomanable treure’ls perquè els visitants no es distreguin amb aquests detalls. Els futurs compradors han d’imaginar-se vivint en el teu pis o casa, així que un dels aspectes més important és no tenir referències dels antics propietaris.

Bona il·luminació. Revisa que tots els endolls i les bombetes de la casa funcionen. La llum juga un paper molt important en estades petites ajudant a augmentar la percepció de la mida de l’habitació. Recomanem 60W com a mínim de potència en la majoria de les estances excepte en algun racó que pots col·locar una llum d’ambient més càlida convertint l’espai més acollidor.

Neteja i ordena a fons! No oblidis els racons més difícils com darrere la nevera, juntes de les rajoles sobretot del bany i cuina. Les prestatgeries més inaccessibles també, sovint les visites volen veure tots els espais d’emmagatzematge possibles. Per això, poden demanar moure mobles, obrir armaris i tafanejar tots els racons. Tenir l’interior dels armaris i les estanteries ordenades poden ajudar molt i molt! Mai saps quin moble demanarà moure el teu futur comprador.

Si vols saber tot el que has de preparar per vendre casa teva de forma ràpida, no et perdis aquest post.

Visites en temps de Covid-19

Ja fa un parell d’anys que tot ha canviat i si alguna cosa ens ha ensenyat aquest temps i aquesta pandèmia és a adaptar-nos i a ser més creatius. Aprofitar els recursos que tenim per poder continuar fent el de sempre.

Les visites virtuals o vídeos 360º ens permeten ensenyar la casa de manera remota per vendre-la. Així, qualsevol persona des de qualsevol lloc del món pot recórrer la nostra propietat sense moure’s del sofà.

De fet, a Immobiliària Espígul en plena pandèmia vam obrir el servei d’Espígul Ehome. Un nou concepte d’immobiliària que s’adapta a l’entorn digital i a les noves necessitats dels propietaris. 

Si vols vendre o llogar el teu pis de forma ràpida i eficient, no dubtis en contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé pots trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 13, 2022

Greenbuilding

Un edifici sostenible ha de complir amb les cinc ‘pes’.  Persones, és a dir, qualitat de vida i benestar.  Prosperitat, mitjançant el desenvolupament econòmic local i just.  Planeta, la protecció del nostre entorn.  Pau, foment de la concòrdia i l’harmonia. Pacte, la implicació i el compromís de tots per a tots Aquests paràmetres es poden…

gener 27, 2022

Bonificació jove de lloguer: Tot el que has de saber

Però, tot i aquesta tendència, els joves són qui ho tenen més complicat a l’hora de llogar: molts requisits per part dels propietaris i preus cada vegada més elevats. 6 de cada 10 joves han buscat casa, així i tot, no l’han trobat per no trobar un habitatge acord amb el seu pressupost. El sector…

Espígul