Com crear una oficina a casa per teletreballar

setembre 14, 2023

oficina casa teletreball

Ja podem dir que el teletreball s’ha convertit en una part fonamental de les nostres vides laborals. Tenir una oficina a casa ben organitzada i funcional és essencial per augmentar la productivitat i mantenir un equilibri entre la feina i la vida personal.

Avui compartim els consells clau per crear l’ oficina a casa que et permetrà treballar de manera més eficient.

Què necessites per crear una oficina a casa?

A continuació, et detallem els consells clau per a convertir un espai de casa en la teva oficina per al teletreball.

Triar el lloc adequat

La primera cosa que has de considerar és la ubicació de la teva oficina a casa. Busca un lloc tranquil i allunyat de les distraccions quotidianes. Un racó tranquil de la teva llar pot ser perfecte per a això. Assegura’t que hi hagi prou llum natural i que l’espai estigui ben ventilat.

Quin mobiliari necessites?

El mobiliari és essencial per a la teva oficina a casa. Inverteix en una bona cadira ergonòmica i un escriptori còmode. Això t’ajudarà a mantenir una postura adequada i evitar problemes de salut a llarg termini. També, l’organització de l’espai és important. Per això, cal tenir els teus estris del dia a dia a l’abast com mantenir el teu espai net i ordenat.

Personalització del teu espai

Incorpora tocs personals per convertir l’espai en un lloc d’oficina al teu gust. Quadres, plantes i altres elements decoratius poden fer que l’espai sigui més acollidor. Si busques inspiració per a la decoració de la teva oficina a casa, pots explorar revistes de decoració, blocs en línia o visitar botigues de mobles. La decoració t’ajudarà a identificar l’espai com a oficina i lloc per a teletreballar.

Tecnologia

Assegura’t de tenir una bona connexió a Internet i tots els dispositius necessaris per a la teva feina. Recomanem algun tipus de caixa o objecte per evitar que els cables es vegin per sobre de l’escriptori, ja que això genera “desordre visual”, a més d’ocupar un espai vital per a altres coses.

Consells addicionals per a teletreballar

  • Establir un horari de treball és crucial per a mantenir la productivitat. Defineix un horari que s’adapti a les teves necessitats i segueix-lo de manera consistent. Això t’ajudarà a separar el temps de treball del temps personal. Ah, i a realitzar descansos!

  • Tenir el material organitzat i els documents importants en arxivadors o calaixos, perquè no et perdis o que ningú més de la família els pugui confondre.

  • Si el teu espai és petit, pots sol·licitar un projecte d’interiorisme a mida, ja que existeixen múltiples opcions amb taules plegables o separació d’espais amb portes corredisses o prestatgeries. Espígul té un equip d’interiorisme i decoració que et pot oferir solucions de disseny optimitzades al teu espai.

Crear una oficina a casa per a teletreballar és essencial en l’actualitat. Trieu un lloc adequat, inverteix en mobiliari de qualitat, estableix horaris i mantingueu l’organització. Amb aquests consells, podràs millorar la teva productivitat i gaudir d’un entorn de treball còmode a casa. 

Si busques més idees i consells sobre com crear una oficina a casa, contacta amb el nostre equip d’interiorisme i decoració.

Segueix llegint

Veure-les totes
hort urba casa
setembre 6, 2023

Com preparar un hort urbà a casa teva

Començar un hort urbà i gaudir de menjar km0 és possible si vius en una casa o pis amb terrassa. En aquest article, t’orientarem a través dels punts essencials per a crear el teu propi hort urbà i acostar-te a una dieta equilibrada i aliments km0. Per què un Hort Urbà? Els avantatges són nombrosos,…

Espígul