Cases Espígul, la teva casa a mida

setembre 8, 2022

Si estàs pensant a deixar enrere la ciutat i apostar per una casa, és el moment de fer el canvi, d’apostar per un altre estil de vida, de despertar-te al matí i no sentir el soroll de la ciutat, de preparar-te un bon cafè i sortir al jardí a esmorzar abans de començar el ritme frenètic del dia a dia, de seure al sofà i veure el verd de fora, d’encendre la llar de foc a l’hivern mentre veus als teus fills jugar a fet i amagar per tots els racons de la casa.

Des d’Immobiliària Espígul treballem dia a dia perquè la casa dels teus somnis sigui una realitat. Explica’ns el teu projecte, les teves necessitats i gràcies al nostre gran equip de professionals amb més de 30 anys d’experiència que treballaran per tu, ens encarregarem de fer que tots els teus pensaments i somnis es facin realitat i puguis viure a casa teva en un tancar i obrir d’ulls.

Nosaltres ens encarregarem de tot i estarem al teu costat durant tot el procés. T’aconsellarem i assessorarem des de bon principi perquè no tinguis sorpreses, perquè les teves il·lusions es facin realitat i fer d’aquest procés un plaer i no pas un mal de cap. Tot en temps rècord. 

 

Com són les nostres cases?

Cases amb línies senzilles i minimalistes, amb grans vidrieres per crear espais molt lluminosos. 

Cada parcel·la té les seves particularitats com l’orientació, topografia, etc. i cal adaptar la casa a l’entorn. Finalment i no menys important les necessitats del nostre client, el nostre fonament per començar el disseny. Els materials d’avui donen la possibilitat d’un disseny amb gran naturalitat.

Seguim criteris per una màxima eficiència, afavorint l’ús racional de l’energia, tenint cura al mateix temps del medi ambient, la qualitat i el confort climàtic interior. Per això, el procés de disseny arquitectònic ha d’incorporar paràmetres de disseny que redueixin la demanda energètica de l’edifici i millorin el confort en els espais interiors. Això, al no requereix productes ni materials diferents dels de la construcció tradicional, simplement es tracta de l’optimització dels recursos existents a través de tècniques passives, com poden ser una orientació correcta de les finestres per maximitzar els guanys solars al període d’hivern i unes proteccions solars per evitar l’escalfament a l’estiu.

 

Tipus de cases:

 

Casa Farigola

Ideal pels que fan el canvi d’un pis per una casa o pels que busquen més espai i un jardí privat per a casa seva. Una llar elegant amb amplis espais i un alt nivell d’acabats. La casa Farigola et permetrà gaudir de casa teva amb uns costos controlats i com sempre, primant amb l’aïllament i l’estalvi energètic que tot això comporta

Des de 140.000€

Vols saber més?

Casa Romaní

Un salt en qualitat de vida i espai. La casa Romaní és el buc insígnia marca de la casa i el model més venut. Si vols que la teva futura llar disposi de grans espais, obertures naturals amb molta llum i acabats d’alta qualitat, aquesta és la teva casa. I si li vols donar aquell punt especial que la farà única, deixa’ns que t’assessorem amb un estudi d’interiorisme perquè s’adapti 100% al teu estil de vida.

Des de 225.000€

Vols saber més?

 

Casa Calèndula

Un altre nivell pels que busquen alguna cosa més que una llar convencional. La casa Calèndula és un model sobri, amb un gran metratge i un aprofitament de la planta subterrani que funciona com espai polivalent (garatge, sala de festes, traster, etc.). Tot això, com sempre, amb la marca de la casa: una gran eficiència energètica perquè et preocupis dels que realment t’importa i no de les despeses de subministraments.

Des de 320.000€

Vols saber més?

 Casa Lavand 

La joia de la corona i la best-seller de PGA Catalunya Resort. Tot el que vols i més en una casa, la teva llar de somni ara al teu abast. Una casa 100% configurable i adaptada a les teves necessitats: tant si ets una parella com si sou una família nombrosa. Acabats de luxe amb una gran terrassa/jardí per gaudir dels capvespres a la fresca al costat de la teva piscina privada. El teu capritx, fet realitat.

Preu a consultar

Vols saber més?

 

La nostra constructora és un referent i una garantia dins del sector de la construcció, una solvència que ens hem anat guanyant al llarg d’aquests 30 anys d’història a base del treball i de l’esforç constant del nostre gran equip.

Hem dut a terme nombrosos projectes d’obra nova a la província de Girona, des de blocs de pisos (habitatges plurifamiliars) fins a cases (habitatges unifamiliars) passant per xalets de luxe al PGA Catalunya Resort.

 

És l’hora de fer el canvi amb Espígul, contacta amb nosaltres!

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 2, 2022

Jardins de Vilablareix, nova promoció Espígul

Una promoció pensada per aquells que busquen un pis amb terrassa, viure en un entorn tranquil amb la família, però a un pas de Girona i amb tots els serveis al seu abast. A més a més disposa d’una àmplia zona comunitària amb piscina per passar ben frescos els estius més calorosos. Quines característiques tindrà…

setembre 15, 2022

Autoconsum energètic compartit, plaques solars

L’estalvi, la llibertat energètica i formar part d’un món més sostenible són els denominadors comuns al moment d’apostar pel canvi. Tot i això, fins ara no ha estat feina fàcil, ja que només era possible en el cas de viure en un habitatge unifamiliar de propietat.  Afortunadament, gràcies a l’augment de la demanda anem avançant…

Espígul