Avantatges de contractar un interiorista

agost 29, 2019

Els interioristes tenen una tasca molt important, ja que són les persones encarregades de què la teva casa sigui acollidora i t’encanti. Una mala decoració d’interior pot perjudicar l’experiència de viure en la teva pròpia casa.

 

Per això, aquí us expliquem quins beneficis aporten els interioristes:

Decoració personalitzada i a mida. Un interiorista que coneix les teves preferències i gustos, farà de casa teva el que sempre has volgut.

S’encarrega de controlar totes les fases i processos de la reforma.

Aporten consells que s’adapten a el teu estil. Una barreja de les teves idees i l’habilitat del teu interiorista pot ser el que li falta a la teva casa per deixar-la perfecte.

Aprofita el que ja tens i l’espai que es presenta per treure-li el màxim partit i aconseguir el millor interior possible dintre de les característiques del lloc.

La gran avantatge és que t’estalvies passos innecessaris, que potser si no s’hagués contractat a un interiorista, hauries hagut de gastar materials, temps i diners. Contractant a un interiorista, aquests problemes desapareixen.

Des de Espígul us recomanem contractar interioristes per deixar la vostra casa com sempre heu desitjat.

Articles relacionats: 

http://blog.espigul.com/index.php/2019/07/25/el-que-necessites-per-fer-una-reforma/

http://blog.espigul.com/index.php/2019/05/16/decoracio-que-mai-passa-de-moda/

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 22, 2019

Guia per saber qui ha de pagar les reparacions al lloguer

Esteu en un pis de lloguer i teniu dubtes sobre si s’encarrega el propietari o vosaltres de pagar les reparacions? Us donem una guia per saber les responsabilitats per part de l’arrendador i el llogater.   Arrendador Les obligacions de l’arrendador són mantenir en bon estat tots els elements necessaris per tenir l’habitatge unes bones…

setembre 6, 2019

Consells per tancar la casa d’estiu

Un cop acabades les boniques i tan esperades vacances d’estiu, toca tornar a casa i deixar l’apartament de la platja o la caseta de la muntanya. Però, com ho has de fer perquè l’any que ve no hagis de preocupar-te de res? Encara que al final de les vacances en l’últim que pensis és a…

Espígul