Avantatges de tenir un pàrquing privat

octubre 6, 2022

Aparcar no és una tasca fàcil i menys en hora punta i en ciutats on cada vegada hi ha menys llocs disponibles per aparcar, ja que els Ajuntaments aposten cada vegada més per les bicicletes i el transport públic, reduint així el nombre de places lliures.

Per això, la compra d’un pàrquing privat és una bona inversió plena d’avantatges:

– Estat del vehicle: 

Quan un vehicle s’aparca a l’exterior, l’afecten directament les condicions climatològiques afectant-ne l’estat i el manteniment.

– Seguretat: 

Aparcar el teu vehicle en un garatge privat redueix enormement les possibilitats que sigui robat i també les que pateixi algun cop estant aparcat.

– Estalvi de temps i betzina: 

Oblida’t de donar voltes i més voltes, arribes, aparques ia casa, amb l’estalvi en gasolina que suposa no haver de buscar aparcament i la reducció de l’impacte ambiental.

– Actiu més líquid:

És més fàcil vendre un garatge que un pis o una casa, de manera que el risc de tenir uns diners immobilitzats es redueix considerablement. 

– Augment del valor del teu habitatge:

Si tens un pis amb garatge, això farà augmentar el valor del teu habitatge, tant econòmic com a nivell conceptual, és a dir, un habitatge com més comoditats tingui millor.

– Assegurança més econòmica:

 Si el cotxe “dorm” en un garatge a pòlissa a pagar és més econòmica, ja que es redueix considerablement el risc que el cotxe sigui robat o que pateixi algun desperfecte.

Comprar un vehicle ja suposa una inversió econòmica important, per això hem de cuidar aquesta inversió i la millor manera de fer-ho, sense cap dubte, és aparcant el cotxe en un garatge, ja sigui de compra o de lloguer.

A la nostra immobiliària disposem d’una àmplia cartera de places de garatge, si estàs interessat/da en comprar i/o llogar-ne algun, contacta amb nosaltres.

Fes un cop d’ull a tots els garatges que tenim disponibles:

https://www.espigul.com/ca/venda-garatges

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 1, 2022

7 tendències decoratives per aquesta tardor

Al post d’avui et compartirem les 7 tendències decoratives d’aquesta tardor 2022 perquè ho comencis amb bon peu i donis a la decoració de casa teva l’aire diferent que estàs buscant. Seguim amb els clàssics Apostant per papers pintats, mobles amb motllures, fins a terres de marbre i moquetes. Les plantes, un must a la…

octubre 14, 2022

Llogar o vendre, aquesta es la qüestió.

Avantatges de vendre: Si necessites tenir liquiditat perquè tens un projecte en ment com canviar de casa, iniciar un negoci, saldar deutes… i vols tenir els diners a curt termini sense haver de recórrer a hipoteques o préstecs, vendre la teva propietat és una bona opció. Si la teva propietat és una segona residència i…

Espígul