Avantatges de contractar serveis immobiliaris

març 14, 2019

Si estàs pensant a llogar o vendre un pis o una casa, sabem que hi ha molts de dubtes relacionats amb aquest tema i una de les preguntes més comunes és… Confiaries aquest servei a una immobiliària?

La veritat és que existeixen molts avantatges de contractar una immobiliària o per vendre com o bé, per llogar. Us deixem alguns consells per deixar a la immobiliària aquesta responsabilitat:

  • Temps lliure: vendre el teu habitatge o posar-lo en lloguer requereix molt de temps lliure, ja que si ets particular, has de difondre a través de les diferents xarxes socials o mitjans convencionals.

  • Visites als habitatges: la immobiliària s’encarrega de tot. Ha de tenir molta paciència i requereix molt de tacte amb el client per tal de voler llogar o comprar la casa.  

  • Analitzarà al detall les característiques de cada client, si s’adequa o no a les perspectives que vol el propietari.

  • Presentarà l’oferta al venedor i negociarà amb el client per tal de llogar o vendre la propietat. Coneix molt bé el mercat i això millor que ningú ho pot fer una companyia immobiliària.

  • Tràmits: la immobiliària se centralitza en el procés de compra/venda i lloguer/venda pel que fa als tràmits burocràtics. Això soluciona molts problemes i molt de temps que pas si ho fa un particular.

  • Et representarà per complet durant tota la transacció immobiliària.

Molts creuen que vendre un pis o llogar-lo pel seu compte s’estalvien els diners de la immobiliària. És cert, però també s’estalvia molt més temps del compte i comptar amb un equip de professionals que coneixen molt bé la competència i el mercat, farà que se surti guanyant.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 7, 2019

Montilivi, 1 promoció d’obra nova a Girona

Girona és una ciutat amb molt d’encant i amb grans oportunitats immobiliàries per poder-hi viure. Montilivi 1, és una promoció de pisos d’obra nova que des d’Immobiliària Espígul estem construint en una de les millors zones residencials de Girona. Podràs gaudir de la tranquil·litat d’un entorn residencial però amb tots els serveis a l’abast com…

març 21, 2019

Primavera: canvi de decoració a estil modern i eclèctic

Arriba la primavera i això vol dir que els dies es fan més llargs, comença a fer més bon temps, els camps s’omplen de color… per tant és habitual voler adequar la nostra llar a aquesta nova estació i donar-li un aspecte més viu i fresc. Per començar amb el canvi primer has de retirar…

Espígul