Avantatges de comprar o vendre un immoble a través d’una immobiliària

juny 9, 2022

Quins són els avantatges de COMPRAR un immoble a través d’una immobiliària?

Comprar un immoble a través d’una immobiliària té molts avantatges. Per exemple:

 • Assessorament: Els assessors avaluen les teves necessitats i s’encarreguen de trobar aquelles propietats que més s’hi adapten 
 • Acompanyament: se t’acompanya en tot el procés; a l’hora de visitar els immobles, solucionar qualsevol problema que pugui sorgir, resoldre els dubtes…
 • Un professional representarà els nostres interessos durant tota la transacció immobiliària.
 • Negociació: els agents immobiliaris poden fer d’intermediaris entre el comprador i el venedor. S’encarregaran de presentar les ofertes als immobles i treballarà per obtenir les millors condicions per ambdues parts.
 • Burocràcia: els agents immobiliaris també ofereixen la seva ajuda per a tots els tràmits administratius que requereix la compra d’un habitatge. 
 • Seguretat i rapidesa

La contractació d’aquests serveis sovint comporta el pagament d’una comissió a l’agència. Aquesta sol ser pagada pel venedor de l’habitatge, tot i que es pot repartir entre les dues parts o que s’afegeixi al valor de l’immoble.

Quins són els avantatges de VENDRE un immoble a través d’una immobiliària?

Les agències compten amb professionals que:

 • Coneixen els gustos dels compradors.
 • Et poden assessorar a l’hora de fixar un preu per l’immoble.
 • S’encarreguen de gestionar les visites i atendre les trucades telefòniques, fent que només hagis d’atendre als compradors potencials.
 • T’ajuden a gestionar i tramitar tota la documentació que requereix la venda de l’immoble.
 • Tenen habilitats de negociació que permeten aconseguir vendre un immoble en el menor temps possible aconseguint una rendibilitat més gran.

Espígul t’ofereix tots aquests avantatges i més. Si tens algun immoble del qual en vulguis treure profit o estàs buscant una llar per convertir-la en casa, contacta amb nosaltres!

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 2, 2022

Com estalviar aigua a l’hora d’omplir la piscina?

Primer de tot: Com s’ha d’omplir una piscina? Assegura’t que tant el filtre com la bomba tenen un funcionament correcte. Emplena la piscina fins a la meitat del desnatador, quan arribi a aquest nivell ja es podrà posar en funcionament el sistema de filtratge. Realitza una prova de pH, alcalinitat, duresa del calci, cloro… Què…

juny 13, 2022

A Espígul celebrem el nostre 35è aniversari

A Espígul volem commemorar aquesta data tan emblemàtica per l’empresa i obsequiar a tots els nostres clients, actuals i futurs, que s’apropin a les oficines a través dels sortejos que durem a terme a les nostres xarxes socials i, principalment, al compte d’Instagram amb el nom d’usuari: @immoespigul.  Els possibles premis a guanyar si participes…

Espígul