Actualitat: Rebuig del nou decret de reforma dels lloguers

gener 24, 2019

nova llei arrendaments lloguer immobiliaria espigul

Aquests mesos hem estat pendents de l’aprovació de la nova llei d’arrendaments proposada pel nou Govern. Aquesta nova llei suposava canvis importants sobretot en la durada dels contractes d’arrendament i modificació de les fiances.

Finalment el decret de reforma dels lloguers queda rebutjat pel congrés de diputats i per tant l’estat actual dels lloguers es pot resumir en tres punts:

  1. Es torna als lloguers de 3 anys amb possibilitat de pròrrogues d’un any.
  2. El llogater haurà de tornar a pagar taxes a la Generalitat i assumir els honoraris de la gestió.
  3. Es torna a liberalitzar l’import de la fiança i altres avals.

Tant si ets propietari i tens un habitatge per llogar, com si ets llogater i busques una nova llar, des d’Immobiliaria Espígul et podem assessorar en tot el procés del lloguer perquè resulti exitós i satisfactori per ambdues parts.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et donarem més informació de l’estat actual del lloguer i consells per seguir el millor procediment d’arrendament.

També pots consultar posts anteriors com “El lloguer, drets i obligacions a tenir en compte” on us donem alguns consells abans de llogar un habitatge.

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 17, 2019

Pràctiques per aconseguir una llar més sostenible

Existeixen petites accions que es poden dur a terme en un habitatge perquè sigui el més sostenible possible. Normalment les cases, pisos i apartaments en els quals vivim no van ser plantejats en aquell coment per ser respectuosos amb el medi ambient. Per això, cal tenir en compte algunes petites modificacions per poder fer les…

febrer 1, 2019

Coneix l’equip d’Immobiliària Espígul

Avui us volem apropar una mica al nostre món, al món d’Espígul. Esperem que gaudiu d’aquest vídeo corporatiu tant com nosaltres hem gaudit fent-lo. Immobiliària Espígul és una immobiliària de Girona formada per un gran equip de més de 40 professionals que abasten diferents sectors dins del món de la construcció i de la immobiliària:…

Espígul