A Immobiliària Espígul destinem part dels beneficis a la lluita contra el Coronavirus.

maig 4, 2020

Estem passant moments difícils, moments que no ens havíem imaginat mai que passaríem.

A Espígul estem convençuts que la unió fa la força i que tots junts ho superarem, i ho farem més forts i fortes que mai.

Es per això, que des de la Immobiliària Espígul, volem estar al costat del poble Gironí en aquests moments tan complicats, i donarem part dels beneficis que obtinguem durant aquesta etapa a la lluita contra el coronavirus.

Aquesta iniciativa es posa en marxa des de ja i les donacions aniran directes a l’Hospital Doctor Josep Trueta i a l’IdibGi per poder ajudar als professionals sanitaris.

Guanyarem. Tot anirà bé.

 

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 23, 2020

Les tendències de decoració de la primavera 2020

La primavera és l’estació preferida de moltes persones. Concretament el dia 20 de Març és la data assenyalada que indica el primer dia d’aquesta estació. Pugen una mica les temperatures i comencen a florir les plantes i arbres. Quasi es podria dir que és la preferida perquè es veu la naturalesa en tota la seva…

maig 26, 2020

Fes una neteja més eficaç per prevenir contagis

Per tal d’establir unes pautes de neteja i desinfecció del domicili en aquest blog us explicarem com fer una neteja més eficaç. En començar la rutina de neteja sovint es perd molt de temps per no tenir en compte un pla de neteja. Tant en una de rutinària com en una general s’ha de traçar…

Espígul