A Espígul celebrem el nostre 35è aniversari

juny 13, 2022

A Espígul volem commemorar aquesta data tan emblemàtica per l’empresa i obsequiar a tots els nostres clients, actuals i futurs, que s’apropin a les oficines a través dels sortejos que durem a terme a les nostres xarxes socials i, principalment, al compte d’Instagram amb el nom d’usuari: @immoespigul

Els possibles premis a guanyar si participes són els següents:

  • Estades al PGA de Caldes de Malavella.
  • Sopars en restaurants innovadors i emblemàtics de Girona.
  • Un iPhone 13 que se sortejarà el 21 de juny entre tots els participants.

I això no és tot, si ets propietari d’un habitatge que vols vendre o comprar i delegues la tasca a la nostra immobiliària durant la setmana de l’aniversari, podràs gaudir d’una promoció molt engrescadora on se t’obsequiarà amb una estada al PGA de Caldes de Malavella en règim de tot inclòs.

Actualment, a Espígul apostem pel futur més immediat, per la indústria 4.0 (noves tecnologies, la robòtica col·laborativa, el monitoratge de processos i la indústria connectada, etc.), on ens trobem immersos en nombrosos projectes d’R+D+I d’àmbit tant regional com europeu. Busquem construir habitacles més eficients i sostenibles energèticament, amb el principal objectiu de realitzar i promoure materials més innovadors pel sector de la construcció, amb la finalitat d’estar a l’avantguarda de la tecnologia.

Avui dia comptem amb un equip de més de 130 professionals, un teixit humà format per doctors, enginyers, llicenciats, enginyers tècnics, diplomats i tècnics d’obra al servei de tots els nostres clients. No obstant això, sense deixar de banda aquell toc més familiar i proper que ens caracteritza. 

Els números parlen per si sols: portem més de 1.500 habitatges construïts sobre plànols, més de 3.500 reformes dutes a terme i més de 10.000 habitatges de segona mà venuts i llogats durant aquests trenta-cinc anys. El nostre propòsit és continuar creixent com a empresa, una expansió que es troba en procés arran de l’obertura de les noves oficines ubicades a Sant Cugat del Vallès.

El balanç d’aquests trenta-cinc anys ha estat molt positiu, especialment en la construcció i immobiliària, que ens ha permès destacar i ser pioners en el sector. 

Amb motiu de tot això, volem celebrar els nostres anys d’esforç i dedicació amb tots vosaltres. Gràcies de part de tot l’equip d’Espígul!

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 9, 2022

Avantatges de comprar o vendre un immoble a través d’una immobiliària

Quins són els avantatges de COMPRAR un immoble a través d’una immobiliària? Comprar un immoble a través d’una immobiliària té molts avantatges. Per exemple: Assessorament: Els assessors avaluen les teves necessitats i s’encarreguen de trobar aquelles propietats que més s’hi adapten  Acompanyament: se t’acompanya en tot el procés; a l’hora de visitar els immobles, solucionar…

juny 23, 2022

Descobreix les nostres cases de luxe

Amplitud, un aspecte imprescindible en aquest tipus d’habitatge. L’espai no es troba a l’abast de tothom, i menys encara en els entorns de les grans ciutats. Actualment, disposar d’un habitatge amb aquestes característiques és tot un luxe. En la nostra secció de PGA Premium, descobriràs immobles de fins a 650 m². Disposar d’espai et permetrà…

Espígul