7 tendències decoratives per aquesta tardor

octubre 1, 2022

Al post d’avui et compartirem les 7 tendències decoratives d’aquesta tardor 2022 perquè ho comencis amb bon peu i donis a la decoració de casa teva l’aire diferent que estàs buscant.

Seguim amb els clàssics

Apostant per papers pintats, mobles amb motllures, fins a terres de marbre i moquetes.

Les plantes, un must a la decoració d’aquesta tardor

Donen vida i color a l’estada i a més ens aporten nombrosos beneficis a la nostra salut. Aposta pels pots, ficus o la sansevièria, plantes vistoses i molt fàcils de cuidar.

Contrast de colors

Els colors neutres continuaran sent els predominants, però s’apostarà per tocs de color potents, com ara blaus, colors terra, verds i tons mostassa. Per a alguns elements decoratius, com coixins, catifes, etc.

Espais minimalistes

El menys és més, serà el lema de la temporada, espais neutres amb poc soroll visual per donar calidesa i confort a l’espai.

Tèxtils de textures suaus i naturals

A la tardor no hi poden faltar les mantes, els coixins i les catifes gustoses per augmentar el benestar i el confort.

Materials naturals

Els accessoris de fibres naturals continuen triomfant com llums, cistells o miralls.

Il·luminació tènue i càlida

En una llar acollidora no hi pot faltar una il·luminació que ens faci sentir en calma després del ritme trepidant del dia a dia, així que aquesta tardor apostarem per les espelmes aromàtiques i els petits llums.

Ara que ja tens els 7 consells definitius per decorar casa teva a la tardor, ja pots donar-li el canvi que desitges a casa teva.

Recorda que a la nostra immobiliària comptem amb un equip d’arquitectes i interioristes que et poden assessorar i acompanyar en qualsevol procés de reformes o decoratiu.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 23, 2022

Cases Espígul a Albons, un bonic poble del Baix Empordà

Albons és un petit poble que està situat a la comarca del Baix Empordà, a la confluència de diferents camins rurals. Gràcies a la seva ubicació amb un entorn rural i residencial amb un ambient tranquil permet que sigui un espai ideal per passejar o anar amb bicicleta; gaudir dels camps de cultiu i el…

octubre 6, 2022

Avantatges de tenir un pàrquing privat

Aparcar no és una tasca fàcil i menys en hora punta i en ciutats on cada vegada hi ha menys llocs disponibles per aparcar, ja que els Ajuntaments aposten cada vegada més per les bicicletes i el transport públic, reduint així el nombre de places lliures. Per això, la compra d’un pàrquing privat és una…

Espígul