7 Llibres de decoració per regalar per Sant Jordi

abril 21, 2023

Una data assenyalada al calendari per a molts en què els llibres i les roses es converteixen en símbols d’amor i cultura. Si estàs buscant llibres per regalar a sant Jordi per a algú que estima la seva llar i la decoració, aquí us presentem set llibres sobre la llar que poden ser perfectes.


Recomanacions Sant Jordi:

“La casa dels teus somnis” de Jonathan i Drew Scott

Els germans Scott són coneguts pel seu programa de televisió “Els bessons renovadors”, on ajuden les persones a renovar i transformar casa seva.

En aquest llibre, comparteixen la seva saviesa i experiència en la renovació de la llar, proporcionant consells pràctics i creatius per fer realitat la casa dels teus somnis.

“Marie Kondo: La màgia de l’ordre” de Marie Kondo

Marie Kondo és una experta en organització i autora de diversos llibres sobre el tema, incloent-hi “La màgia de l’ordre”.

Aquest llibre és una guia pràctica per organitzar la teva llar i desfer-te dels objectes que ja no necessites. Amb consells útils i trucs fàcils de seguir, aquest llibre pot ajudar qualsevol persona a crear un espai ordenat i tranquil.

“L’arquitectura de la felicitat” d’Alain de Botton

En aquest llibre, el filòsof Alain de Botton explora la relació entre l’arquitectura i la felicitat.

Amb reflexions profundes i exemples pràctics, Botton demostra com l’arquitectura pot afectar el nostre estat d’ànim i la nostra qualitat de vida. Aquest llibre és ideal pels apassionats de l’arquitectura i la psicologia de l’espai.

“Petites grans cases” de Catherine Foster

Aquest llibre és una celebració de la bellesa i elegància de les cases petites.

Amb precioses fotografies i descripcions detallades, el llibre presenta una varietat de llars petites, des de cabanes rústiques fins a moderns apartaments urbans. Si busques inspiració per a la teva pròpia llar o per regalar a algú que viu en un espai petit, aquest llibre és una excel·lent opció.

“El poder de la decoració amb plantes” de Baylor Chapman

Les plantes poden ser una forma excel·lent d’afegir vida i color a qualsevol llar.

En aquest llibre, Baylor Chapman proporciona idees i consells per incorporar plantes a la decoració de la llar, des de l’elecció de les plantes adequades fins a la creació de jardins verticals. Si cerques un regal per a un amant de la natura i la decoració, aquest llibre és una gran elecció.

“Remodelista: Guia de disseny domèstic” de Julie Carlson i Margot Guralnick

Remodelista és un lloc web de disseny d’interiors molt popular, i aquest llibre és una compilació d’algunes de les seves millors idees i consells.

Aquest llibre és una guia completa per transformar qualsevol llar en un espai elegant i acollidor.

“The Kinfolk Home: Interiors for Slow Living” de Nathan Williams

“The Kinfolk Home” és una compilació de cases i apartaments bellament dissenyats de tot el món, que celebren un estil de vida tranquil i senzill.

Aquest llibre és una font d’inspiració per a aquells que busquen crear una llar acollidora i relaxada.

Regalar un llibre a Sant Jordi sobre la llar és una excel·lent manera de demostrar el teu afecte per algú i alhora, proporcionar idees per millorar la seva llar.

Hi ha molts llibres sobre la llar i la decoració que poden ser excel·lents opcions, en aquest post us hem volgut mostrar la nostra proposta de llibres per regalar a Sant Jordi. Ja sigui que estiguis buscant inspiració per a la decoració de casa teva o per regalar a algú que estima el disseny i la construcció, aquests llibres ofereixen una gran varietat d’idees i consells pràctics per transformar qualsevol espai en una llar acollidora i bonica.

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 26, 2023

Què és l’arquitectura sostenible?

Concretament al nostre sector, l’immobiliari i el de la construcció, s’ha arribat a desenvolupar un nou concepte: la “arquitectura sostenible”, el qual s’ha convertit en una de les tendències arquitectòniques de creixement més ràpid avui dia. L’objectiu d’aquest post és explicar-vos en profunditat quin és el seu significat, el seu objectiu i les característiques principals….

maig 4, 2023

Què és una hipoteca mixta?

Què és una hipoteca mixta? Una hipoteca mixta és un tipus de préstec hipotecari que combina les característiques d’una hipoteca fixa i una hipoteca variable. Això significa que la taxa d’interès que pagues pel teu préstec canvia després d’un període de temps fix, que pot ser de cinc, deu o quinze anys. En altres paraules,…