7 idees d’emmagatzematge per maximitzar l’espai de casa teva

juliol 13, 2023

emmagatzematge pisos petits

Segurament estaràs d’acord que l’espai de casa sempre acaba semblant insuficient. L’emmagatzematge és la clau pels espais petits. És per això avui facilitem 7  idees genials d’emmagatzematge d’espia que t’ajudaran a maximitzar cada racó de la teva llar. Prepara’t per a una revolució en l’organització del teu espai!

 • Les caixes per organitzar calaixos: transforma els teus calaixos caòtics en una oda a l’ordre amb caixes de plàstic transparents. Et sorprendràs de la quantitat de coses que pots guardar en aquests petits tresors. Pots aplicar aquesta tècnica des dels calaixos de l’armari per guardar samarretes i accessoris del dia a dia, fins als calaixos de la cuina per ordenar i tenir els utensilis a la vista. 
 • Estanteries verticals: Aprofita l’espai col·locant estanteries de molta alçada i ajustables que et permetin organitzar llibres, decoracions i altres objectes. T’aniràs adonant de tot l’espai perdut que hi ha a les parets. A part pots organitzar les coses a dins de caixes i cistelles perquè sigui més fàcil l’emmagatzematge. 
 • Armari personalitzat: Què tal si aprofites l’espai sota l’escala per a un armari personalitzat? O potser algun racó que no saps que posar-hi a l’entrada. Pots pensar a fer algun moble a media per tal de guanyar espai d’emmagatzematge addicional. A part també, pots crear un lloc únic per a guardar les teves pertinences amb estil. Una oportunitat perquè la teva casa parli de tu!
 • L’espai de sota el llit és útil: Aprofita l’espai sota el teu llit per a guardar objectes de manera discreta i eficient. Amb contenidors d’emmagatzematge especialment dissenyats per a encaixar perfectament sota el llit, podràs guardar roba del canvi de temporada, accessoris poc utilitzats o fins i tot joguines sense ocupar espai addicional a la teva habitació. 
 • Mobles multifuncionals: Els mobles multifuncionals són el teu aliat secret per a maximitzar l’espai a casa. Sofàs amb espai d’emmagatzematge ocult, taules plegables amb calaixos incorporats, llits amb prestatgeries integrades…
 • Penjadors i ganxos: Maximitza l’espai utilitzant penjadors i ganxos a les parets o darrere de les portes. Aquests elements són perfectes per a penjar roba, accessoris, claus o fins i tot estris de cuina. Aprofitaràs espais que sovint queden desaprofitats i tindràs tot al teu abast de manera organitzada i accessible.
 • Estanteries flotants: Aprofita l’espai vertical amb estanteries flotants elegants i funcionals. Aquesta solució d’emmagatzematge et permetrà exhibir els teus objectes decoratius preferits i guardar llibres, CDs o altres objectes en miniatura sense ocupar espai a terra.

Amb aquestes 7 increïbles idees d’emmagatzematge, et garantim que aconseguiràs maximitzar l’espai de casa teva com mai haguessis imaginat! No perdis temps i comença avui mateix a transformar la teva llar en un paradís organitzat. Prepara’t per a l’excitant viatge de l’emmagatzematge eficient!

  Segueix llegint

  Veure-les totes
  contracte arres
  juliol 5, 2023

  Tot el que has de saber del contracte d’arres

  En el món de les immobiliàries és fonamental entendre tots els aspectes legals involucrats. Un dels termes més importants que has de conèixer què és el contracte d’arres. En aquest article, respondrem les preguntes més freqüents guia sobre aquest contracte, explicant què és, per a què s’utilitza i com protegeix a totes dues parts involucrades…

  com evitar ocupes a casa
  juliol 20, 2023

  Protegeix la teva llar: com evitar l’ocupació de casa teva

  Actualment, la preocupació per l’ocupació il·legal d’habitatges s’ha convertit en una realitat que afecta molts propietaris. Ningú vol enfrontar-se a l’angoixa de descobrir que la seva casa ha estat ocupada per persones alienes sense permís. Per salvaguardar la tranquil·litat de la teva llar i el teu patrimoni, en aquest article et proporcionarem estratègies valuoses per…

  Espígul