Com decorar una casa amb pocs diners?

maig 16, 2024

como decorar una casa con poco dinero

Si estàs cansat i avorrit de la decoració de la teva llar i estàs buscant com decorar una casa amb pocs diners, no et perdis aquestes idees de decoració perfectes per donar-li un aire renovat al teu habitatge sense que afecti significativament la teva butxaca!

Decorar la teva casa amb poc pressupost

Decorar la teva casa amb poc pressupost és possible. No cal invertir grans sumes de diners per canviar l’aspecte de la teva llar. Fent uns petits canvis ajustats amb un pressupost limita, podràs gaudir del teu habitatge com si fos nou.

Reorganitza els espais

La reorganització d’espais és una opció econòmica i senzilla que no requereix cap despesa. Simplement canviant la disposició dels teus mobles pots aconseguir que l’ambient de la teva llar se senti renovat.

Fes-ho tu mateix (DIY) i renova els teus mobles

Una altra alternativa econòmica és optar per la decoració DIY. Trobaràs una infinitat de tutorials en línia per crear peces decoratives com quadres, mantes, catifes, gerros, etc., amb un pressupost molt baix. A més, en lloc de comprar mobles nous, pots renovar els existents per donar-los un aspecte completament nou. Per exemple, envernissar i pintar un moble vell pot fer que es converteixi en el centre d’atenció del teu espai.

Juga amb els colors, les textures i els patrons

Jugar amb els colors, les textures i els patrons és una manera fàcil i ràpida per decorar una casa amb poc pressupost. Amb només pintar les parets, jugar amb els colors dels coixins, les catifes i les cortines, i fins i tot afegir patrons a les parets amb paper pintat, poden ser alternatives a un baix cost, ideals per decorar una casa amb pocs diners.

Canvia els tèxtils

Canviant les fundes dels coixins i del sofà podràs transformar totalment l’ambient del teu saló. Renovar el color de les cortines, com per exemple en tonalitats blanques o grisoses, pot ajudar a fer la sensació d’amplitud. També col·locar catifes és una excel·lent alternativa per afegir un toc de color i calidesa a qualsevol espai.

Racó amb plantes

Les plantes són una de les alternatives més fàcils i populars per decorar una casa amb poc pressupost. Hi ha una gran varietat de plantes ideals per decorar interiors i que no requereixen grans cures. Pots escollir entre plantes de fulles verdes, com ara potos i falgueres, o plantes amb flors de colors, com les orquídies o la flor de Nadal. Tu tries! A més d’afegir color als teus espais, també milloraràs la qualitat de l’aire del teu habitatge i augmentaràs la sensació de benestar a casa teva.

Juga amb les llums

Un altre dels elements de decoració per a les reformes amb baix pressupost són les llums. Són un element clau per transformar i canviar l’ambient de qualsevol estança. No et conformis només amb les llums de sostre, combina làmpades de diferents alçades i acabats per elevar l’ambient de qualsevol espai. Evita aquelles llums de sostre amb llum blanca que poden transformar l’ambient similar al d’un quiròfan. Disposa llums en tonalitats càlides en tauletes auxiliars o col·locades a la paret per crear ambients càlids i màgics en ocasions especials.

Menys és més

Recorda que menys és més i, per tant, més econòmic. Si sents que la teva llar està plena d’objectes innecessaris i que ocupen espai, considera desfer-te’n per ressaltar la bellesa d’una estança amb la senzillesa i la simplicitat.

Decoració de cases petites i elegants

Si estàs buscant alternatives de decoració per a cases petites i elegants, també pots aplicar totes les idees anteriorment esmentades. Per aprofitar l’espai en habitatges petits és ideal utilitzar mobles versàtils i amb possibilitat d’emmagatzematge, com ara sofàs amb calaixos, seients amb emmagatzematge, entre d’altres. També fer servir biombos o prestatgeries és una manera fàcil i ràpida per separar espais i crear ambients diferents en un mateix lloc. De la mateixa manera, si desitges crear una sensació d’amplitud i espai, col·locar un gran mirall a la paret t’ajudarà a il·luminar l’espai fent rebotar la llum i elevat la sensació d’amplitud.

Si estàs pensant a vendre, comprar o llogar un habitatge a Girona, Barcelona, la Costa Brava o Andorra, a Espígul estem aquí per ajudar-te. Disposem d’una àmplia cartera de propietats que s’ajusten a les teves necessitats, amb característiques que s’adaptaran perfectament al que estàs buscant. Posa’t en contacte amb nosaltres perquè avaluem la teva situació i t’aportem la solució que millor s’ajusti a tu.

Segueix llegint

Veure-les totes
qué impuestos se pagan en vender una casa
maig 9, 2024

Quins impostos es paguen en vendre una casa?

En el moment de vendre una propietat, és fonamental tenir clares quines són les despeses a les quals s’haurà de fer front i estar-ne preparat econòmicament. Una gran part d’aquesta despesa sol anar destinada al pagament d’impostos, el que fa disminuir l’import net que s’obté de l’operació. És per això que, a l’article d’avui, aprofundim…

Espígul