Domeny, Girona

Pisos d’obra nova a Domeny – Girona

Des de 190.000 €
41-106 m2
1-3
1-2

Descripció de la promoció

Us donem la benvinguda a Domeny, una zona residencial, propera al centre i amb uns accessos privilegiats d’entrada/sortida de Girona.

La promoció disposa de pisos d’1, 2 i 3 dormitoris amb diferents tipologies i una fantàstica zona verda comunitària amb piscina per gaudir-ne amb grans i petits. L’edifici prioritza la sostenibilitat sense renunciar a la qualitat amb elements de producció d’energia verda, retenció d’aigües pluvials, sistemes de baix consum, ús de materials reciclats i reciclables, etc. per donar importància al que realment és important, el nostre entorn i el nostre únic planeta.

Informa’t també de les places de pàrquing amb traster que tenim en venda al mateix edifici (algunes Premium, amb més de 3,5 metres d’ample) .

L’edifici es construirà durant el 2025 i el lliurament està previst per a l’estiu de 2026.

Domeny Girona s’ha convertit en una àrea cobejada per ser l’última zona per on podrà créixer la ciutat de Girona, esgotant així el sòl urbà per desenvolupar a la capital i aquest edifici es troba just a l’inici, pel que el centre de Girona queda més a prop que mai, creuant el pont de Fontajau direcció a la Devesa de Girona.

A Immobiliaria Espígul tenim una àmplia oferta de pisos a Girona. Si busques pisos a Domenypisos a Vilablareix o pisos a Fornells de la Selva, no dubtis en contactar amb nosaltres o vine a la nostra oficina a Girona.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Traster
  • Jardí
  • Piscina comunitària

Ubicació de la promoció

Ref 41-DOMENY

T’interessa?

Espígul